Epa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavoA vo koj grad vo Makedonija ne mozish da pisish na kirilica ?
Ресторани имаш секаде добри, зависи ти шо бараш од храна, ентериер, објект, персонал и сл. и кој е твојот критериум.
Понекогаш имаш и готови темиEpa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavoInache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.
Moja greshkaПонекогаш имаш и готови теми
http://forum.kajgana.com/threads/Предлог-Квалитетна-храна-низ-Македонија.55379/
Сум заборавил да го напишам ЖабаротСендвичара: Цацко, Анатеа
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино![]()
Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и ПантелејмонСендвичара: Цацко, Анатеа
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино![]()
Па да, во суштина јака е комбинацијата..Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и Пантелејмон
Од еден крај до друг.
Зборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадењеПа да, во суштина јака е комбинацијата..
Воденица Мулино и Пантелејмон се прекрасни ресторани, прекрасно средени, прекрасна услуга во кој поминот ќе ти биде прекрасен, но ќе се чувствуваш избоцкано од околината- богатите луѓе кој го скенираат секое твое понашање...
Додека пак Жабарот и Кај Злате се е многу поскромно средени, за многу поевтино, а воедно и убаво ќе си поминеш....., а за околината- има различен тип на луѓе меѓу кои ќе се почувствуваш многу послободно и поопуштено...
Воглавно според мене овие места се места каде можеш асално да се најадеш![]()
Те сфатив, те сфатив, ама мене овие места ми се супер...........……………… што неможам истото да го кажам за ДеспинаЗборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадење![]()
Ауууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите.Во Штип дефинитивно сендвичара Хамби, ресторани Нецко 2, Бриони, Лонгуров
не ги знам таму ... зоки е добар тај пуниоАуууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите.![]()
E toj Zoki od Novo Selo mi e odvrten.не ги знам таму ... зоки е добар тај пунио