Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
A vo koj grad vo Makedonija ne mozish da pisish na kirilica ?

Ресторани имаш секаде добри, зависи ти шо бараш од храна, ентериер, објект, персонал и сл. и кој е твојот критериум.

A vo koj grad vo Makedonija ne mozish da pisish na kirilica ?

Ресторани имаш секаде добри, зависи ти шо бараш од храна, ентериер, објект, персонал и сл. и кој е твојот критериум.

Epa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavo :) Inache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.

Epa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavo :) Inache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.

Понекогаш имаш и готови теми ;)
http://forum.kajgana.com/threads/Предлог-Квалитетна-храна-низ-Македонија.55379/

I da vi kazham. Pred nekolku godini ova beshe forum, interesno beshe. Ke si staeshe nekoja tema i site ke zboruvavme okolu temata. A vaka ako staj nekoj tema. Ili neshto ke se zbunite i ke se izponashate, ili pa za drugo neshto ke komentirate. Mozi i zatoa site od starite chlenovi si zaminaa. Jas si mislev deka ova e forum, a ne maltretiranje i ponizuvanje na drugi lugje.

Ne ne se ljutam sho na sekoe mi se pojavuvate i mi davate loshi komentari, samo sho se nerviram deka sekoj pat sho ke se vratam mislam deka ke bide smenato ama sekogash izleguva istoto.

Sega 100 % ke dobiem miljon komentari, sho baram na forumo ako mislam vaka, oj si, ne chinish bla bla bla. Ne treba. Naviknata sum deka na forumo se ponashat 80 % kako nelugje i gledat samo sho poveke da povredat i da ponizat nekogo. Uzivajte!

Kraj.
--- надополнето: 19 август 2012 во 13:24 ---

Moja greshka :) Sega i za toa ke mi vikat lugjevo :)

Сендвичара: Цацко, Анатеа :)
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино :)

Мерлин, најдобрата сендвичара во Кавадарци, скоро 15 години на врвот.
За ресторани би рекол дека според храната најдобар е Астрато и Рамазоти.

Во Штип дефинитивно сендвичара Хамби, ресторани Нецко 2, Бриони, Лонгуров

Сендвичара: Цацко, Анатеа :)
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино :)
Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и Пантелејмон :D
Од еден крај до друг.

Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и Пантелејмон :D
Од еден крај до друг.
Па да, во суштина јака е комбинацијата.. :D
Воденица Мулино и Пантелејмон се прекрасни ресторани, прекрасно средени, прекрасна услуга во кој поминот ќе ти биде прекрасен, но ќе се чувствуваш избоцкано од околината- богатите луѓе кој го скенираат секое твое понашање...

Додека пак Жабарот и Кај Злате се е многу поскромно средени, за многу поевтино, а воедно и убаво ќе си поминеш....., а за околината- има различен тип на луѓе меѓу кои ќе се почувствуваш многу послободно и поопуштено... :)

Воглавно според мене овие места се места каде можеш асално да се најадеш :)

Па да, во суштина јака е комбинацијата.. :D
Воденица Мулино и Пантелејмон се прекрасни ресторани, прекрасно средени, прекрасна услуга во кој поминот ќе ти биде прекрасен, но ќе се чувствуваш избоцкано од околината- богатите луѓе кој го скенираат секое твое понашање...

Додека пак Жабарот и Кај Злате се е многу поскромно средени, за многу поевтино, а воедно и убаво ќе си поминеш....., а за околината- има различен тип на луѓе меѓу кои ќе се почувствуваш многу послободно и поопуштено... :)

Воглавно според мене овие места се места каде можеш асално да се најадеш :)

Зборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадење :)

Зборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадење :)
Те сфатив, те сфатив, ама мене овие места ми се супер...........……………… што неможам истото да го кажам за Деспина :)

Во Штип дефинитивно сендвичара Хамби, ресторани Нецко 2, Бриони, Лонгуров
Ауууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите. :confused:

Ауууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите. :confused:
не ги знам таму ... зоки е добар тај пунио

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom