Fantasy Premier League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

мислев на еден натпревар како се распределуваат конкретно веројатно е овде :cautious:
wbkk.png

Да го вадам мата у курац овој мурињо е ретардиран

Не знаев дека имаме посебна лига, сеа се приклучив кон Вас. Бев втор во некоја рандом лига и не знам дали поените ќе ми се префрлат сега кон Кајгана Лига или Не. (?) Иначе имам 58 од оваа недела и вкупно 117.

61 и 64 ... поени
вкупно : 120 , на другиот 137 ... не е лошо покрај ваков тапа викенд

Освен Челзи која е др. екипа ќе биде слободна во следно коло ? ме мрзи да го оклучам мозокот и да проверам :D. Иначе до сега 102 бода:) добро ќе да е просекот да ми биде 51 по натпревар ама...

И планират ли овој Коне од Евертон да го играт прва постава ? или не е 100% фит.

Еии сеа гледам има некој тим ManUtdChampions му е пишан. :D Да нема забуни, јас сум Pobeda Valandovo. И баш ме интересира кој е овој што сум му идол. :D

Според името Gose Karov. Gose007 ти ли си бе? :D

Да да тоа е мојот тим и не ми се вика така зошто ти си ми идол случајно така го потпишав. :D

до кога одмара Суарез се знае ли? или да барам друг во напад :)

инаку ме извади одбраната ова коло скоро сите без примен гол исто и Де Геа голман, средината Вилшер 0, Фелаини 3, Нолан 3 и Сесањон 1 тиња :pos:

33 :tapp::tapp:
Искористив вајлдкард за ова коло и ги заменив Ешли Кол, Ивановиќ и Џеко за Лескот, Забалета и Перси. Првично ова го замислив бидејќи ќе немав за наредното коло 4-ца играчи (Кол, Ивановиќ, Хазард, Бентеке) па си викам Сити имаат полесен распоред Кардиф и Хул, таман двајцата дефанзифци од Челзи ќе ги сменам со двајца од Сити :tapp:

Изгубив над 20 поени од ова коло и вајлдкард. Сега у минус ќе одам :D

Не знаев дека имаме посебна лига, сеа се приклучив кон Вас. Бев втор во некоја рандом лига и не знам дали поените ќе ми се префрлат сега кон Кајгана Лига или Не. (?) Иначе имам 58 од оваа недела и вкупно 117.

Се префрлаат.

39 поена. Уште надоле на табелата, 126то место (n)
Но ова е стандардно за мене, и минатата сезона исто започнав... па на крај колку Рики имав поени :D

Инаку за следново коло немам добар кандидат за капитен.
Малку пристрасно, Бони го ставив :)

Пак ме подзаеба Луиз, ќе имав 6 поени барем од него, а вака само 2 од витакер што ми влезе како замена... како и да е 56 поени од колово и не е лошо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom