Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Касно го видов документот дека требало со големи букви.
Ја додадов Елена Цветковска-Во очите пак ми спиеш ти ако сака некој нека ја преправи со големи букви.
@DaniBMW; ај да те вработам со евергрини:
- Група Македонија - Есенска Роза
- Група Македонија - СОС
- Група Македонија - Чекај, чекај Виолета
-Катица Ѓаконовска - Дали ќе дојде на рандеву
- Зорица Поп Панковска 2 гласа од мене- Каде си
-Зоран Милосевлевиќ - Една роза сина
-Мони Ковачиќ - Сакам да сум јас детелинка
-Нина Спирова - О езеро мое
- Зоран Георгиев - Љубен си
- Бон Тон - Добрите девојки не го прават тоа
-Никола Автовски и Љупка Апостолова - Ах љубов, сладок сон
- Диме Поповски - Штом те видам
- Нина Спирова - Молчи и ти
-Симон Гугуловски - Се што сакам
-Лидија Кочовска (без размислување би ја прогласила за победничка песна и најдобар изведена песна на сите времиња во Македонија) - Што те нема
-Лидија Кочовска - Ти си тој
- Тања и Лидија Кочовски - Ти
-Тања Кочовска - Твојте очи сине
-Маријана и Росана- Љубов
-Маријана и Росана - Ако не исчезнам
Ќе додадам после уште некои. Ова се безвременски песни, песни со кои сите Македонци сме горди на нашата богата музичка историја. А она денес што се прави е срање со примеси од комшиите. Жалосно. Да дојде ред да имаме песни Кеш Кеш, раке пуке раке шлаке.
Добро да е Слаткар
Сара Слаткар
Шопинг Слаткар
Да Полетам Слаткар
Сакаш да си фаца Слаткар
Топ Слаткар
Екстра Екстра Слаткар
Олабавиме Слаткар
Овие песни се избришани од листата. Ако ги сакате во изборот, ќе ги внесете уште еднаш, онака како што треба, само со големи букви (кој и да ги внел).
Јас се сложувам, само има два проблеми тука:
1. Постојат песни кои е речиси невозможно жанровски да се определат (фузии меѓу музички правци, песни од еден жанр кои вметнале елементи од друг, изведувачи кои обично изведуваат друг тип на музика, а направиле промена во некоја песна и сл.). Што ќе правиме со нив? Тие ќе стојат изолирани како засебни случаи, или ќе им ставиме етикета - алтернативни, и *** не боли?
2. Откако ќе се изредат стотици дуели во кои ќе се натпреваруаваат песни од исти жанрови, ќе стигнеме до четвртфинале да речеме, и тогаш ќе мора во ист дуел да се падне песна од еден жанр со песна од друг. Значи не постои начин да го спречиме тоа. Поентата не е да имаме 10 победници во изборов, туку 1.
Хахахахаха!Кој дуел ќе биди Слончето Бимбо со Почесна стрелба доколку се паднат![]()