Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дојде време да не можам да се одлучам дали Касиљас дали Лопез... Касиљас шта си урадио? :/

Остајте тоа... Арбелоа :mad:

Молам без цитати :D

Добро бе не можам да ве сватам , кој кур сте се фатиле за Икер кога ни сам не се труди за да го заслужи местото на прв голман како Диего што се труди . Арбелоа е мислам подобро решение засега од Карвахал пред се поради фактот што делуваше како изгубен против бетис и поради тоа што е подобар во дефанзива а гледам средниот ред ни е премногу офанзивен па така мислам дека арбелоа нема да има задача да лета напред .

супер состав.Реален,а не навивачки ,на стара слава..

Решил Анчелоти уште по второ коло да ја завземе првата позиција :D

Арбелоа подобар од Карвахал? Па и во одбрана не сум сигурен дали е подобар. Што гледате од Арбелоа у одбрана освен тепање на противникот? Крајно фудбалски неителигентен играч. Нека седи на клупа, “добар“ е за замена кога е неопходно, ама вака прв тим не можем да го гледам.
Карвахал беше одличен и у одбрана на подготовкете, и сеа заради една просечна партија против Бетис одма не чинел. Реал Мадрид фанс менталитет.

Иначе криво ми е што нема да можем да ја гледам утакмицава, ќе пропуштим утакмица после добри 5-6 године :)

И ја би играл Арбелоа пред Карвахал на гостување, + офанзивниот среден ред не е баш најидеален за Карвахал. Сосема солидна одлука од Анчелоти, само што незнам каква ќе е формацијата. Се што вклучува Озил десно крило е срање.

Арбелоа подобар од Карвахал? Па и во одбрана не сум сигурен дали е подобар. Што гледате од Арбелоа у одбрана освен тепање на противникот? Крајно фудбалски неителигентен играч. Нека седи на клупа, “добар“ е за замена кога е неопходно, ама вака прв тим не можем да го гледам.
Карвахал беше одличен и у одбрана на подготовкете, и сеа заради една просечна партија против Бетис одма не чинел. Реал Мадрид фанс менталитет.

Иначе криво ми е што нема да можем да ја гледам утакмицава, ќе пропуштим утакмица после добри 5-6 године :)

Педерче ќе ги гледаш Клеверли,Џонс,Мозес и Шурле :facepalm:

Сосема солидна одлука од Анчелоти, само што незнам каква ќе е формацијата. Се што вклучува Озил десно крило е срање.

Вака нешто.

1240591_491777007578523_527770918_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom