Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
На Бејл му се свиѓало во Марбеља па ќе потпишел со Малага :icon_lol:

309592.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Бејл се вратил од одмор пак во Англија.
Анчелоти изјавил дека -кој ќе биде голман вечерва ќе брани цела сезона.нема повеќе ротации..

Абе купен е Бејл од пред 2 месеци :pos: дневно по два пати го купуваме !

Како Арсенал станавме бе...
Само ако не дојде, ќе фаќаат сеир на наша сметка :(

од фб од некоја страна забележав,нз точно кој извор беше наведен.и нешто како двосмислено му е кажано..као нема да брани ни икер ни диего,ќе брани голманот на реал мадрид.а после тоа дека кој ќе брани ќе биде голман цела сезона

^ Слабо англискиот а? :D
Првиот дел ти е точен, ама за вториот е сосема обратно. Кажа дека кој и да брани денеска, не значи дека ќе брани цела сезона, туку тој што заслужил.

Карло со таа изјава дека нема да брани ни Икер ни Диего туку голманот на Реал мислам дека сакаше да каже без разлика кој и да е голман на Реал треба да се поддржува, алудирајќи на исвиркувањето на Диего Лопез на последниот натпревар. Иначе нема изјавено такво нешто дека кој и да брани вечер ќе брани цела сезона.

Скај спортс пишуваат дека Бејл се вратил во Лондон и Леви разгледувал понуда и од друг клуб.. Телеграф пишуваат дека трансферот е готов и дека ќе се официјализа утре.. Иначе само Скај спортс пишуваат за тоа, сите останати англиски медиуми пишуваат дека трансферот е готова работа, се чека само официјализација.

Јас сепак ќе им верувам на секогаш најточниот извор околу Реал Мадрид, Кадена Сер, кои пред некоја ден објавија дека трансферот ќе биде комплетиран утре... Останува да видиме.

на мкд читав јас,англискот добар,ама лошо ми е пренесено :D

иначе вака ви изгледал Реал според мене,ако Бејл не е вратен од ,,одмор,, :D
Untitled.jpg

црвеното е за ротација,може да приметите :)))
Alonso/Casemiro <--> Ilarramendi
DiMaria<--> Ozil(на крило)
Khedira<--> Isco/Modric

(досадно ми е)

Nada cerrado, Daniel Levy sigue en su posición dura. El jugador se despidió el viernes de sus compañeros, pensando en no volver.

Од најсигурни извори. :свиркам:

Или у превод, дежа ву од тоа со Лука лани. Ама баш исто. Прво начелно се согласија за една цена (првиот бран пред 3 недели), па во последен момент ја одбија барајќи повеќе. Во меѓувреме играчот станува rebelde, одбива да игра со тимот. Реал нуди нова цена, пониска за 5м., Леви прифаќа у преговорите, цената е договорена, но одбива да потпише и фрла шпекулација дека уште некој е заинтересиран за играчот.

Истото од A do ZH како со Модриќ... Инаку цената која е „прифатена“ е 78м. фунти, 3.5 помалку од тоа за Роналдо.

And here we go again...

Capture.JPG

Шутраков денеска (глеате пред 4 часа) го објавува ова, а уствари овие го освоиле првенството пред 3 недели. Торково всушност глеал реприза. Не е возможен...

Или евентуално преку Интернет Експлорер пишал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom