JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
абе еден мајтап што да ти кажам...имаше неколку добри потези,али глава не можеше да крене од Киелини,изеде ќотек за цел тим на Сампдорија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе еден мајтап што да ти кажам...имаше неколку добри потези,али глава не можеше да крене од Киелини,изеде ќотек за цел тим на Сампдорија
Еден некој да ми објасни што е со пуштањево или пробување на пуштање на браданекој нов ритуал или
![]()
“Не ме интересира кој ќе постигне гол, туку кој учествува во концептот на играта, во напад и во одбрана. Мојот идеален напаѓач е тој што игра по овој концепт,Тевез го прави тоа и е идеален напаѓач за мене”. - Konte
--- надополнето: 25 август 2013 во 11:28 ---
Мене ме радува играта на Погба и верувам дека догодина ќе биде лидер. Го пратев цело време, и тоа движењата без топка етен му се добри, башка знае да задржи топка и да проигра во вистинско време. Иако е лошо што се повреди Маркизио, сепак Погба достојно го заменува и со игриве што ќе ги прикаже, уште повеќе главоболка на Конте ќе му создава со тоа што јака конкуренција има во средниот ред и Конте не ќе знае кој да стави да игра![]()