Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Се согласувам. Одсекогаш сум ги сакал пиративе, посебно вториот дел. Инаку наслов ко наслов де..

Daredevil го заслужува целиот интернет рејџ. Јас стварно незнам зошто го имам 3-4 пати гледано, ама филмот е многу, многу лош. Инаку, да, не ради Афлек. Не е до толку лош актер, ништо не ми променува вестта..

Инаку кои се последниве новости, геј е анон или? :D

Првиот болд: Позитивно сум изненаден мислев дека не би ти се допаднале филмовиве. И мене вториот ми е фаворит :)

Вториот болд:
elektra-natchios-225-image_288x288.jpg

elektra-natchios-jennifer-garner-col-suo-completo-rosso-fuoco-nel-film-elektra-124936.jpg

Maybe ? :D

Frozen Ground ептен глуп филм. 4ка му е многу од мене. Вчера излезе денес решив да го гледам али филмов е еден од најглупите во 2013 година. Жени, алкохол, дрога и 1000 други глупости..... Можеле подобро, навистина.

На кино го гледаше филмов или на снимка снимана со дигитрон?
Оти денес има release date, па ме интересира...

dragonsky wot Пиратите се забава сами од себе, ама последниве два дела беа далеку послаби од првите два, ако правиме реално муабет. Ама пак и јас го чекам Џони Деп со форите негови е интересно да го гледаш во секое време.

Daredevil го заслужува целиот интернет рејџ. Јас стварно незнам зошто го имам 3-4 пати гледано, ама филмот е многу, многу лош. Инаку, да, не ради Афлек. Не е до толку лош актер, ништо не ми променува вестта..

Не знам, мене ми е ок филмот. Ме потсека малце на Спајдермен филмовите на Раими а тоа ми е супер. Претпоставувам штом си го гледал фимот неколку пати сигурно си ја гледал и director's cut верзијата. Не го менува нешто премногу филмот ама подобра е таа верзија.

Не знам, мене ми е ок филмот. Ме потсека малце на Спајдермен филмовите на Раими а тоа ми е супер. Претпоставувам штом си го гледал фимот неколку пати сигурно си ја гледал и director's cut верзијата. Не го менува нешто премногу филмот ама подобра е таа верзија.

Се согласувам и јас за Дердевил, филмот беше просечен, но ако се споредби со Спајдермените на Раими беше одличен според мое мислење, Спајдермен порано ми беше омилен стрип јунак ама Раими го уништи, мое мислење :)

Се согласувам и јас за Дердевил, филмот беше просечен, но ако се споредби со Спајдермените на Раими беше одличен според мое мислење, Спајдермен порано ми беше омилен стрип јунак ама Раими го уништи, мое мислење :)

Оти бе? 3-от дел може е лош ама првите 2 барем се ок.

toj betmen so kluni i svarci mi bese najkul nekako, bez mn serioznost, a i gotam bese pretstaven na podrug nacin a ne kako u filmovite na nolan. Edinstven betmen koj mi se dopadnal onaka, sega site vikaat deka ne go biva ali mene mi bese ok.
За тој Бетмен самиот Клуни изјави: „јас сум човекот што го уби лилјакот“.

Aфлек не е лош глумец, напротив, али изборот на улоги му е заштосимемајкородила, огромен дел од нив, со мали исклучоци ко Гигли.
За режисер каков е глупо е да се говори, во неговите филмови е одличен што му фрла огромна контрадикторност на неговата кариера каде имаш милион прашалници со кој памет ја прифатил таа и таа улога.

И јебига, има таква репутација у Холивуд и по дифолт се плука врз него, нејсе, мене некако не ми одговара за оваа улога ко профил на глумец, а и воопшто, филм со Бетмен и Супермен мене лично ми е дебилна ствар, и истото незнам дали планираат да го поврзат со триологијата со Бејл, тек тогаш, убер дебилна работа ќе ми е филмов. Значи Афлек нема никаква врска со моите ниски очекувања од овој филм кој ќе дојде за 2 години.

Дердевил беше лош од причина што Бен Афлек во една сцена носеше леќи, во друга не. :D

Што ве вртам, јас не избрзувам со одлука за Афлек.
Филмот е за Супермен а не за Бетмен така да кој ќе биде Бетмен не е ненормална работа.

А и Бејл воопшто не беше добар Бетмен.

Trance
Прочитав некаде препорака ама не ме воодушеви зошто на пола филм откриваш што ќе се случи на крајот. Нејсе малку за приказната главниот лик ќе украде вредна слика но ќе се спречкат со партнерот и тој ќе го загуби памтењето. Единствен начин за да се дојде до сликата е тој да се сети што се случило. Единствен начин е хипнозата и сега не би сакал да ви го расипам филмот погледнете го. Според мене за тепање време е добар ама не е ништо посебно. Оцена 6/10 имаше и многу фантазија.
1. Како откри шо ќе се случи на крајот?
2. Каде имаше фантазија у филмов?
Пиши у спојлер да не им го зезнеш филмов на другиве.
Justice League одамна се чекаше такво нешто, не знам зошто ви е чудно.

Афлек од една страна слаб актер, од друга одличен режисер !

п.с добар филм е Le Samourai, убаво изработена крими драма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom