dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.470
- Поени од реакции
- 85.508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daredevil ми беше солиден филм, и актериве сите беа добро погодени за улогиве што ги имаа вклучувајки го и Афлекот. Според мене не ја заслужува таа омраза што ја има соберено со годиниве, се беше добро освен онаа сцената кога се млатара со жена му по лулашките. A смешно ми е што Афлеков викаше дека никогаш повеќе нема да глуми во филмови за стрип јунаци.
Neka bide Dred, ne vikam ne, ama ako ne Urban dajte nepoznat glumec, kako sto bese so Kristofer Riv.
Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.
Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.
Daredevil ми беше солиден филм, и актериве сите беа добро погодени за улогиве што ги имаа вклучувајки го и Афлекот. Според мене не ја заслужува таа омраза што ја има соберено со годиниве, се беше добро освен онаа сцената кога се млатара со жена му по лулашките. A смешно ми е што Афлеков викаше дека никогаш повеќе нема да глуми во филмови за стрип јунаци.
Се согласувам. Одсекогаш сум ги сакал пиративе, посебно вториот дел. Инаку наслов ко наслов де..
Daredevil го заслужува целиот интернет рејџ. Јас стварно незнам зошто го имам 3-4 пати гледано, ама филмот е многу, многу лош. Инаку, да, не ради Афлек. Не е до толку лош актер, ништо не ми променува вестта..
Инаку кои се последниве новости, геј е анон или?![]()

Frozen Ground ептен глуп филм. 4ка му е многу од мене. Вчера излезе денес решив да го гледам али филмов е еден од најглупите во 2013 година. Жени, алкохол, дрога и 1000 други глупости..... Можеле подобро, навистина.
На кино го гледаше филмов или на снимка снимана со дигитрон?
Оти денес има release date, па ме интересира...
Daredevil го заслужува целиот интернет рејџ. Јас стварно незнам зошто го имам 3-4 пати гледано, ама филмот е многу, многу лош. Инаку, да, не ради Афлек. Не е до толку лош актер, ништо не ми променува вестта..
Не знам, мене ми е ок филмот. Ме потсека малце на Спајдермен филмовите на Раими а тоа ми е супер. Претпоставувам штом си го гледал фимот неколку пати сигурно си ја гледал и director's cut верзијата. Не го менува нешто премногу филмот ама подобра е таа верзија.