Near
Рандом лик од соседството
Некој на менаџмент шо се запиша? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво колеги ќе ве замолам за било каква информација, прашања за Теорија на организација, нешто подетално за испит какви прашања дава, дали бара опширно да се пишува и дали знае некој каков ќе биде испитот? Благодарам однапред![]()
Осигурување имаш скрипта на факултет за теорија и обично дава две прашања кај што има набројувања и се на заокружување. А книгата со задачите мораш да ја поминеш цела.Никој?
http://www.eccf.ukim.edu.mk/Article/66Мене на факултет ми кажаа ко демек не ќе можело од следна година да се смени департман. Ќе видиме![]()
Јасно тоа, само му го пастирав линкот зашто имаше пишано дека ќе немало промена на департман, нонстоп се шират секакви дезинформации...Треба да ти ја одобрат молбата, а не ја одобруваат секогаш![]()
Мојата конечна одлука падна да се запишам на надворешна трговија. Некој да ми каже нешто повеќе за овој смер, начинот на полагање на предметите, професорите? И дали е вистина дека во втора година има предмети што се учат на англиски и дали може да се бира дали сакам да ги полагам и слушам на македонски или англиски?![]()
да не знае некој од колку поени лани биле примани во државна квота на надворешна трговија ?![]()
Лани негде над 72/3 се влегуваше државна квота![]()