Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дркгн,
сите на факс па ај и ја! Еве од 15ти септември како и сите други..
Стравче ми е малце шо ќе биде како ќе биде.. Ме фаќа и некоја еуфорија, сакам да се вклопувам во нови средини.. И сеа не можам да се одлучам што преовладува :D Дали стравот или возбудата :D
Со либето уште малце па две години, да видиш да не веруваш.. Супер ми е, да не се жалам непотребно :) Ама и тука ќе донесе промени факултетскиов живот.. Пробувам да бидам оптимист :D
Друго шодатиречам.. Ништо, тоа е. Досадно ми е. Фатив да читам нешто и остаив, не ми се чита.. НИКОЈ НЕЈЌЕ НАДВОР, ненормална работа -.- Скапав дома два дена, корења пуштив.. Додуше сеа со чале се качивме на мотор да се провозиме.. мн ми е интересно да се возам со мотор XD Малце ми е тензија да не умрам ама ако XD
..кога се работи за тебе, ама ако....
Мислам очигледно колку ми е ДОСАДНО чим фатив тебе да ти пишувам а не ни имам што да ти кажам, нешто посебно..
И форумов е тапа, некако не пишуваат луѓево..
Сакам од небо да падне некоја дискусија јака у љ&с па да настане battle of the sexes, да се расправаме малце :D
Утре ќе идам да се шишнам оти како грмушка сум! Сакам и да се офарбам малу посветла ама реков нема да се фарбам веќе.. -.-
First world problems..
Ај да не те замарам. Стварно.
Неам шо да ти кажам -.-
Бидете ми сите со здравје и со лесно, луѓе убави, и станете од писи малце не бидете као мене -.- Ако имате со кој да излезете, наравно..
Ја неам.
-.-
Ај.
лоф <3

Кајгано,не сум знаел да си ебиш векот дека имам многу убава ракија,како коњаче е :icon_lol: Не дека се фалам,ама жими се :D

Патем,после долго време,така со мерак си поминав,чудно и долго невидено разиграни дечки,море имаше и невеста last night from the single life :pos:
Zoki Conga,Dadoni Trumpet & Dj Mikar беа заслужени за атмосверата,алал да им е.

ДК
Неработниов ден тоталка во знакот на спортот.
Шпанецот конечно го покори Синсинати, на Серена и го земаа скалпот, Џонатан даде гол за Интер :pos: Јас со мој спортски ефект, 15km на кеј со малце полабаво темпо, нема одмор, I'll rest when I die.
Сабајле продолжување на шитот, почнува работната недела :mad:

Кајги
И ја да ти пишам за математикава. Посакај ми среќа за утре, ќе ми треба. :) Лав ју <3

Stefan-kobe ако мислиш за математика на Економски, поздрави го Јанев од мене, си ги расчистив сметките со него во јануари give him a five :D :pos: И со лесно!

Па кај си ма :D
Ми фалеше малку денес,имав некои обврски низ град па не стигнав баш да ти се посветам.И да ти се пофалам.Останав вечерва дома и земав да пишувам еден список на на желби и не на планови,зашто си приметила ли?
Секој пат кога ќе направиш некој план и ете го фамозниот сплет на околности сакав да речам глупости де,и ништо од бизнисоот.Значи се испланирав,останува само уште да пропадне :D

И така миличка,живеењето од ден за ден ми е прекрасно.И затоа веќе НЕ правам планови,немам фасцинантни желби туку се фокусирам да бидам што е можно подобра верзија на себеси и кога ќе го дадам својот максимум,резултатите нема да изостанат нели златна?
А сега,ќе одам си сварив чај од брусница,незасладен!
И ќе одам да си читам на тераса,таман заспаа овие бебињава у комшии.
Ти пишувам наскоро,ветувам :love:

Наслоф Драа Кајгано
Почетак, шалу се : ) Кајгано да га видиш бе кошуљаш праф шминкерски, а л'же дека не фафа, а плаи картони на прокулин ги троши, патолошки л'жоф Кајгано, веруе у тој што си л'же
И ја носу Хошуљку а у карирану, чат пат ретко, некад и онакфу
маслинасто зелену дебелу, за у по есенски период, такф
за сфирКе вс Амстел(обаезно голема букфа,Мајкл Џордан у пиво)...
Али он Кајгано носи дебилски кошуље, и л'же : )

еее а онј пут ма што се деси, у исто време известувања ни стизаф,Кајгана одговори на темата драг Парвати
цагер, пред дваес девет минута

Колку треба да си нечовек да труеш животни...особено мало маче ...кој ми го утро мачето така све најмило да му отиде....не чини да се колне али стварно е идиотизам ова...

Драга,

тебе да те прашам можда ти ќе знаеш да одговориш на ова.

Зашто бе мораат да расипуваат другарство ради дечко/девојка?! 1 година скоро помина како ме сјеба блиска личност и таман коа мислиш дека си забораил на сите заеднички моменти,планови у иднина и толку мн години заеднича дружба со копиљот ти доаѓа во сон каде што све е супер и после се будиш сјебан сфаќајќи дека нема никад да биде исто ради тоа што е само еден ебан СОН! Цел ден ми е у курац ради тоа бе! Али ај ќе помине не е big deal.

Идам да учам,

Чао

Меех, документи срања, датибам луѓето да не мојш да си најш поштени врски -_- безвезе...
Иначе кајг си купив нов монитор... ама сеа нешто тастатурата ме зеза може и нејзе да ја менам... а да е пострашно вечер идам скопје така да не му го видов ајрот многу многу...
Иначе пред 4 години, ASUS 19 инча флет скрин, 6500, денес Philips HD LED 21.5 инча... 6190!!! pwn!
и ондах то, ај идам да се нервирам со администрации и срања -_-

сабајле кајго ми звони фиксниот, што е голема реткост, и кревам слушалка целиот поспан и слушам женски глас: добар ден се јавувам од стопанска банка за транскациите од вашата електронска картичка, сакаме да ги провериме дали стварно сте вие.
знам јас дека викендот му ја позајмив на другар ми, си стави тој пари лично и само требаше да се услужи за некој пакет игри од 1 долар. му објаснав дека ја позајмив и дека ја одобрувам транскацијата и таа ме праша дали знам на кое име гласи, му го кажувам името на другар ми и таа ладно ми враќа :ХАМБЛ БАМБЛ пишува овде :pos:
прво се отепав од смеење на слушалка и после и реков дека ок е така од дома ме викаат :pos: затворам слушалка и beast mode на другар ми преку телефон
одам да учам задачи пошо вака не бива работа <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom