Толстој
екс Бомбастичен
Браво интер, браво 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имавме и еден друг со карактер...Човекот каков сака нека биде, тој има карактер
Имавме и еден друг со карактер...
На оној што крка пици во Неапол мислев, маме му е... тој секогаш кога покажуваше карактер минимум по 3 комада јадевмеХм, не те сфаќам баш. Не за друго знам дека си меѓу најголемите песимисти па ироничен ми се чини муабетот.
На оној што крка пици во Неапол мислев, маме му е... тој секогаш кога покажуваше карактер минимум по 3 комада јадевме![]()
И не знам од каде извади дека Бенитез има силен карактер
Нема крофни во Неапол, саде пици. Ќе видиш за 3-4 месеци колкав вол ќе се направи.Ио он крофни јаде, не знам од каде ги извади сеа пиците...
Тој сам се фалеше со карактерот, ништо ја не викам...Хахахахах, никогаш не споредувај со италјанец.
И не знам од каде извади дека Бенитез има силен карактер и приближно како Мацари...
Хахахахах, никогаш не споредувај со италјанец.
И не знам од каде извади дека Бенитез има силен карактер и приближно како Мацари...
Кога Интер ќе изгубеше 4-0, он викаше дека сме покажале карактер. На тоа алудираше Ио. Карактер на 4-0Леле кога ќе ми текне само... Идете у пичку матер бе, не го спомнувајте морници ме лазат од него.
![]()
А бе имавте среќа што само тоа го викаше,тек сеа ќе го осетите Мацари,бетер е онќе плаче као пуси после секој пораз.
Конте па поарен е, он у вистинска смисла на зборот плаче. Ако ти текнува пред две сезони против Парма на гости кога даваше изјава се лигавеше вошкарот пред јавноста. Ја го мразам Мацари од дното на душата али јебеш га, ќе мора да го трпиме и него и неговите одвратни џигерици.