Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте луѓе кажете некое лесно ситкомче, нема што да се гледа веќе.
2 broke girls, Anger management, Cougar town, Hot in Cleveland, The exes, Melissa & Joe, Mike & Molly, Modern family, New girl, Raising Hope, TBBT, HIMYM, Two and a half men, ми се изгледани.

Дајте луѓе кажете некое лесно ситкомче, нема што да се гледа веќе.
2 broke girls, Anger management, Cougar town, Hot in Cleveland, The exes, Melissa & Joe, Mike & Molly, Modern family, New girl, Raising Hope, TBBT, HIMYM, Two and a half men, ми се изгледани.
community, workaholics, coupling, that '70s show, seinfeld

community, workaholics, coupling, that '70s show, seinfeld
Последните три ми се изгледани, ќе почнам сега со Workaholics. Community не знам зашто некако секогаш ја избегнувам, ама ќе и дадам шанса во сушниов период. Тенк ју.:)

Smallville, Prison break, fringe, supernatural, two and half men, mentalist (до некаде), CSI, Arrow, walking dead сум ги гледал, почнав teenwolf i Grimm но не знам зошто престанав да ги гледам, дали можете да ми преопрачате некоја серија????

Smallville, Prison break, fringe, supernatural, two and half men, mentalist (до некаде), CSI, Arrow, walking dead сум ги гледал, почнав teenwolf i Grimm но не знам зошто престанав да ги гледам, дали можете да ми преопрачате некоја серија????

Breaking Bad
LOST
Homeland
Game of Thrones
Spartacus
...

Breaking Bad
LOST
Homeland
Game of Thrones
Spartacus
...

Во Lost и самиот се лостирав, изгледа редовно не ја гледав серијава....
Спартакус сум ја гледал до некаде, но изгубив интерес...
breaking Bad сите ја фалат, изгледа треба да ја гледам серијава...
И на Game of thrones ќе им дадам шанса...

Фала

После The BB Theory не можам да најдам асална комедија. Office ја заглеав, ми стана досаден тој начин на снимање, со аматерска камера. HIMYM, BBT, Seinfeld ,Raising Hope, My name is Earl...дајте некој асален предлог :).

После The BB Theory не можам да најдам асална комедија. Office ја заглеав, ми стана досаден тој начин на снимање, со аматерска камера. HIMYM, BBT, Seinfeld ,Raising Hope, My name is Earl...дајте некој асален предлог :).

Modern Family :)

Ако ТББТ ја гледаше ради гиковите, пробај ги The IT Crowd, Chuck, Community, Spaced и Freaks and geeks (гиковите у оваа серија не се исти ко денешните)

HIMYM, TBBT i Seinfeld се нормални ситкоми, има уште илјадници ко тие. Само што Сајнфелд се разликува ради стенд ап-от и оригинална n shit

бтв не хејтај мокјументарис, бар не јавно :(

Не беше тоа серијата со една камера како Office? :)
p.s Happy Endings, што серија е?

Не вреди за времето, таква е.
Инаку, Modern Family e фузија од стилот на Офис со класичен ситком, иако зборат 2 мин у камера, според мене е класичен ситком.
Како биг бенг, himym етц да гледаш. Башка е многу смешна, собира Еми 3-4 години по ред.. и тоа по неколку статуетки.

Од муабетот со Pluh, само Community вреди.

lol samo community

Ги немаш гледано it crowd i spaced? Spaced е хипстерска, вие се палите на англиски хумор, Сајмон Пег и Ник Фрост :D

lol samo community

Ги немаш гледано it crowd i spaced? Spaced е хипстерска, вие се палите на англиски хумор, Сајмон Пег и Ник Фрост :D

Несака чудни, мокјументари, англиски..

Асален амерички ситком. А тоа се Modern Family и Community. И 30 Rock.

Човекот ви бара комедии како tbbt и himym вие го замарате со филозофии... The Class друже, 1 сезона, ќе ја мавнеш во еден ден, утредента ќе ја репризираш.

Iceboy, добро го учам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom