RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Ја кај 1 и 15 ќе бидам кај бензинскана кај шо се сретнавме со Mileisreknisibile прошлиот пат. Глејте сите да бидеме кај 1 и пол више стигнати.
Ја кај 1 и 15 ќе бидам кај бензинскана кај шо се сретнавме со Mileisreknisibile прошлиот пат. Глејте сите да бидеме кај 1 и пол више стигнати.
Вака, братучед ми е страствен навивач на Ливерпул, па сака да ви се придружи...Накај 1и15 да биде на Макпетрол во козле ?? И каде се наоѓа поточно кафаната?
Рикито го праши ли стопанот дали сеуште го има пакетот со Спортклуб?
Инспиративен говор.....и ЈАС СУМ ВО 1 15 КАЈ БЕНЗИНСКАТА МАКПЕТРОЛ....ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ПРЕМИЕР ЛИГА, МАМАТА У ПИЧКА НА СВЕ...
lani bogami prvata ne tepaa so tri gola prednost hahaha^хаха ќе помислат киднапери сте
момци утре толку очекуваната утакмица а јас на работа како казнет да сума и имам некое претчуство исто како лани кога не ги гледам обично тепаат по три гола предност ајде и утре така нека биде
Рикито го праши ли стопанот дали сеуште го има пакетот со Спортклуб?
Прашав! У мене ли сумњате. Пеџа кажа пиво иам од него иначеНе верувам дека го прашалхахахаха
со вба ја гледав затоа наопаку испаднаlani bogami prvata ne tepaa so tri gola prednost hahaha
Прашав! У мене ли сумњате. Пеџа кажа пиво иам од него иначе![]()
Де бе, не мора да ме потсетуваш. Што мислиш, јас превара сум?![]()