Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако може некој да ја најде истата слика без пишано и без ефекти итн ...плис

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Малку статистика за натпреварот против Хал

• Chelsea are unbeaten in their four previous Barclays Premier League games against Hull City (W2 D2).
  • The Tigers have won just one point from their last five Barclays Premier League away games in London.
    The Blues have won 12 and lost none of their last 14 opening day league games (D2), scoring 36 goals and conceding just 14 in this run.
  • Fernando Torres has scored three goals in two Premier League games against Hull City, though all three came courtesy of a hat-trick for Liverpool back in September 2009.
  • Should Frank Lampard play in this game, he will overtake Paul Scholes as the player to have played in his team’s opening game of the season most often in the Premier League era (players currently tied on 17).

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Jose Mourinho has never lost an opening league fixture of the season as a manage
Chelsea have won 44 points on the opening day fixtures in the Premier League era; more than any other side.

Нека пука 7 во Недела.:D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
добро бе кој ке игра напаѓач кај Вас во наредниве две??? Како е редоследот на напаѓачи? Кој играше најмногу во предсезона??? Сакам да ставам тројца од челзи турени се Мата и чех и сакам напаѓач. Се мислам меѓу Тпрес и Лукаку??? Однапред благодарам за добрата информација што ке ја добијам.
--- надополнето: 16 август 2013 во 20:15 ---
добро бе кој ке игра напаѓач кај Вас во наредниве две??? Како е редоследот на напаѓачи? Кој играше најмногу во предсезона??? Сакам да ставам тројца од челзи турени се Мата и чех и сакам напаѓач. Се мислам меѓу Тпрес и Лукаку??? Однапред благодарам за добрата информација што ке ја добијам.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Искрено, неможеме да знаеме. Лукаку се покажа најдобро на подготовките, ама нема да ме чуди Торес да ја почне едната, Ба другата, а Лукаку да влезе на крај како замена. Се може да се случи.
Јас ги имам Чех, Иванович и Хазард во тим.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ekskluzivno: Nezadovoljni Falcao želi u London

Španski mediji su pokrenuli priču da bi Radamel Falcao već mogao napustiti Monaco i potpisati za Chelsea. Prvi čovjek Monaca, Dmitry Rybolovlev troši enormnu količinu finansijskih sredstava, tako da bi uskoro mogao ostati bez igrača. Naime, ruski gigant nema novca da isplati nevjerovatnu godišnju platu Radamela Falcaa od 14 miliona eura po sezoni. Agent tvrdi da će se Falcao preseliti u London, a jedina opcija je Chelsea. ‘Falcao će napustiti Monaco, i preseliti se u London. Upoznati smo sa ponudama, a prva ponuda je od Chelseaja.

http://chelsea-balkanfans.blogspot.com/2013/08/eksluzivno-nezadovoljni-falcao-zeli-u.html

:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
--- надополнето: 16 август 2013 во 20:15 ---
Постирав неколку страни поназад кој најмногу играл на пријателскиве. Лукаку играше најмногу ако не се лажам.
Пробај со Торес, секако играме 2 меча а еден секако ќе игра така да не губиш ништо, има шанси Торес да даде гол/асистенција, Лукаку играше пријателски завчера па можно е да биде одморен :)
--- надополнето: 17 август 2013 во 00:12 ---
Играчите од резервниот тим до 21 година денес славеа со 4-1 во натпреварот против Саумтептон на гости. Головите ги постигнаа Дојви, Бексер, Феруз и Браун.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Не се сеќавам дека некој ја објави тука, па еве :D 1001932_10151779653414614_863802867_n.jpg
--- надополнето: 17 август 2013 во 00:32 ---
998451_579607018758674_1381994331_n.png

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
--- надополнето: 17 август 2013 во 00:12 ---
Играчите од резервниот тим до 21 година денес славеа со 4-1 во натпреварот против Саумтептон на гости. Головите ги постигнаа Дојви, Бексер, Феруз и Браун.

Хмм, интересно. Од школа на Сотон имаа излезено доста добри играчи така да ова е историски успех за нас. :cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај пошто до сега никој не спомнал јас ќе спомнам.
Има некои муабети дека сме го изгубиле Мозес :D Денеска не се појавил на тренинг и воопшто не се вратил после пријателската на Нигерија со Гана. Колку е ова точно не знам ама во секој случај е смешно ( и тажно) :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Moses I don't know, I saw him in the airport when we landed from the US, he played in South Africa, I don't know. I don't select him for Sunday. He came from United States, played in South Africa and arrived back on Friday.

:confused:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
^Ја не знам што се дрогира кога му шкоди. Исто така и Луиз нема да игра, а Мата е под знак прашалник.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Луиз не игра, Мозес не игра, Мата ако може, на клупа ќе биде, нема шанси да почне, Цезар нема да почне. Значи

Чех​
Иванович - Кејхил - Тери - Кол​
Овие се сигурни, нема други опции. Е сега пред нив кои ќе играат поима немам. Не верувам Микел да почне дека нели и он нешто имаше некоја повреда, не верувам ни Ван Гинкел да го пушти одма од почеток. Значи или Есиен - Лампард или Рамирес - Лампард. Јас сум за втората комбинација. После сакам да ги видам Хазард, Оскар и Де Брујн. И би требало овие да почнат, ако веќе ги нема Мозес и Мата, само уште Шурле останува, а и он не би требало да игра одма. Напред сите викаме Лукаку, ама некако мислам дека со Торес ќе почне.​

Kajgana Shop

На врв Bottom