Замисли од SIlent Hill 2, филм да направеа !?
Оти Silent Hill филмовите беа досега фантастични..
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Значи, една од најдобрите игри некогаш, башка неверојатниот хорор настрана, а башка како што напоменав - интеракција. Повеќе си вовлечен. Да седнат сите од хорор темава да го изиграат серијалов, 2 години на хорор филм нема да им текне. Па во комбинација со
Amnesia: The Dark Descent, Slendermen, Dead Space.. и да не набројувам..
Ама сепак хорор тешко се адаптира, ефектите може да го направат филмот само смешен.
Стварно без разлика дали сте гејмер или не, ако не сте ги играле Mass Effect и Spec Ops: The Line, не сфаќате ништо.
БУКВАЛНО БЕ, тоа никој филм никад нема да ви го пружи, така да купете една графичка на стари и дим да ве нема.
Леле Spec Ops: The Line плаче за екранизација. Иако мене ме нервираше страшно! Јака приказна и добра пуцаљка, за Холивуд ова ќе е премија, ама стално бев нервозен дур играв.
Mass Effect кој нема играно, сметам дека нема детство.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Него, кај тебе мислам е темава, филмови кои би сакале да ги видите како игри, или обратно, можеш да ја најдеш?
Сакам да пишам Alan Wake.
Некој со осет да ја пренесе Twin Peaks атмосферата, Stephen King налик сторија, X Files на ТВ гледаш.. psychological horror, writer..
Werther да ја пробаш!
Се согласувам со Мац, за приказна за некои игри ниту еден филм неможе да ви го пружи!
Од Silent Hill не требаше воопшто да постои филм. Исто како и од Max Payne
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Несакам ни да размислувам за филм од Half-Life.
Пу пу, за Халфлајф, ама Max Payne 3, gameplay-wise, GOTY не е преголем злочин.
Edit:
The.Iceman.2012.1080p.BluRay.x264-PHD.torrent
konecno!
leleleleleel michael shannon
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
duri ray liotta ne mi preci