Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замисли од SIlent Hill 2, филм да направеа !?
Стварно без разлика дали сте гејмер или не, ако не сте ги играле Mass Effect и Spec Ops: The Line, не сфаќате ништо.
БУКВАЛНО БЕ, тоа никој филм никад нема да ви го пружи, така да купете една графичка на стари и дим да ве нема.
Од Silent Hill не требаше воопшто да постои филм. Исто како и од Max PayneНесакам ни да размислувам за филм од Half-Life.
не е лошо...Од Silent Hill не требаше воопшто да постои филм. Исто како и од Max PayneНесакам ни да размислувам за филм од Half-Life.
OBLIVION, blade runner, moon, the island, cloud atlas (?)ај ве молам предложете ми некој филм со клонирање на луѓе, онака сакам да гледам такво нештп ме интересира... ама да не биде never let me go
Можете некој мајндфак филм да ми предложите? Нешто слично како Phone booth, Exam, Cube. Или од стилот на Law Abiding.![]()
ваљда вакви барашМожете некој мајндфак филм да ми предложите? Нешто слично како Phone booth, Exam, Cube. Или од стилот на Law Abiding.![]()
ваљда вакви бараш
http://forum.kajgana.com/threads/Филмови-со-малкубројна-актерска-екипа.61461/
сите добри се ставени у темата
за преку ред: man from earth, rope, hard candy i
Conversations with Other Women (split screen е снимано, најди ја таа верзија, оти има друга верзија со неподелен екран)
hard candy е напнат, со двајца и неколку собиMan from earth исто го имам гледано, баш таков стил сакам. Напнатост, твист, во една соба. Buried ми стои таков, може тој ќе го гледам. Исто така и Unthinkable го ставам во тој кош, само што го имам гледано. Фала за темава, незнаев дека таму можам да најдам вакви филмови. Сега ќе ја разлистам![]()
hard candy е напнат, со двајца и неколку соби
има многу твистови, не ми се дава инфо за филмов оти ќе ти се сјебе, ако планираш да го гледаш пробај да не читаш/гледаш ништо за него