Her - добар! Море и подобар од тоа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Her.2013.DVDScr.x264-HaMНа убава снимка го гледаше?
Де пушти името на рипот ако не те мрзи.![]()
Кај го пуштив вој The Conjuring кај се запустив, срцево 5-6 пати ми испадна...Не сум фан на овој жанр ама филмов ме извади од петици.
Го пуштив трејлерот.....
Based on a true story - no shit?![]()
Без разлика дали е според вистинска случка или не, филмот е језив, имаше ептен сцени каде што ќе му пукнеше срцево у пм, одамна неам глеано ваков хорор...
Го пуштив трејлерот.....
Based on a true story - no shit?![]()
Добро бе брат, не си вазможен значи..
Чисто пријателски, да не се налутиш?![]()
Го пуштив вчера Fast and furious 18-ката - топ филмче, екстра 10/10
![]()
Еве, не хејтам веќе, ветувам....
Штом сабајлечки си пишувал толку, не ти се љутам.....very emotional
Ќе си пишувам во „Предлог...“ (и така не ја читаш, да не те нервирам), а у оваа тема нека си летаат вакви рецензии -
Го пуштив вчера Fast and furious 18-ката - топ филмче, екстра 10/10
![]()
Го пуштив вчера F&F 18ката, тапа филм, го исклучив после 10минути оти резервоарот на таа и таа кола собира толку и толку а тие возеа толку и толку - им мерев!![]()
Chekam sea da napisis deka drug od doma ti se uklucil od profilot ili deka ti go haknale.
Не го хејтам „нереалното“, туку навредата на интелигенција во случајот, а примерот со резерварот не ти е соодветен затоа што како „real life events“ се претставуваат приказни на некои си реднек тетки.....ќе ме натераш да го гледам филмов...ако нешто во филм има нереално ти аутомацки го хејташ