Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Пацифик Рим, да им го начукам што не направат некоја борба во ден, све во нок се тепаат, очекував повеке, исто како и сите СФ филмови крајот интересен друго све гола вода.

Мене ми беше многу напорен и исфорсиран филмов, глумата го вадеше.

Мене ми беше многу напорен и исфорсиран филмов, глумата го вадеше.
Напорен не ми беше воопшто,малце лошо исцениран крајот али глумата десетка :)
Не е кој знае што,али вреди да се погледне.

Jaс само дојдов да кажам дека 500 days of summer е филмиште, влегува во топ10 и дека после 1000000 гледања никогаш нема да ми е досаден.
baska se hajpnav za spectacular now ffs

Jaс само дојдов да кажам дека 500 days of summer е филмиште, влегува во топ10 и дека после 1000000 гледања никогаш нема да ми е досаден.
baska se hajpnav za spectacular now ffs

Топ 10? мислиш од тој жарн/под-жарн или?

Филмот е одличен, ама според мене е далеку за филм од топ 10, али ете еднаш и јас и ти да не се согласиме, ништо страшно :D

Ако некоја романтика треба да иде во топ 10, тогаш тоа е овој.. или пак овој.

Брзај одма тоа да го промениш па ти.. :D Неможам повеќе да се согласам за Before Sunrise, а офтопик :pos: еве уште го чекам јас Before Midnight. А Breakfast at Ts уште го чувам во писи ради реткиот квалитет. :D
Нејсе, зборев за лична топ 10 листа. Филмови кои in the literal sense of the word, нема да ми здосадат и после 10 гледања.
Koи немора да имаат камера, глума, приказна и сите аспекти за да ги сметам за 10ка филмови.
Чисто субјективно. :)

Inace Much.Ado.About.Nothing.2012.LIMITED.720p.BluRay.x264-GECKOS
velat deka bil must watch za godinava, no so golemi sansi za mrazenje.
so.. my kinda movie. :D

Топ 10? мислиш од тој жарн/под-жарн или?
Важно Обливион е глуп филм. ОГФ е филмиште а 500 дејс оф самер е во топ 10.

Тоа е тој вкус... :coffee:

Го изгледа некој Riddick?
Јас сеа го ставив на торент, ќе го гледам утре или задутре па очекувам коментари за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom