Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Колку и да ми е сигурна, пуштам 10 000 обратно, и мирна глава, сепак си чекал 72 000 ...

Немаат сите онлајн рачун.

Не играм моментално онлајн,инаку ќе покриев нешто на типико.Се дигна коефициентот на тие што победија,ќе имаше негде 2.10-2.20.

Васелин и Сијслинг изиграа доста јако,јако сервираа пред се па да си ги рачунам за во иднина да ги играм.Или тогаш ќе губат ? :unsure:

A инаку да кажам за бетсити дека се стварно големи преваранти.Вчера играм едно ливче во живо со 1000 дојде околу 5900.Играм една одбојка на плажа втора партија 2.Првиот сет го имаа изгубено а после беше 8-10 и ја тргнаа.Отидов дома барам на бетсити страницата да видам резултатот гледам cancel.1коеф ќе се рачуна,добро си реков.Пред излагање пак да проверам гледам 0:2 победиле.2500 повеќе ми идеше со тој натпревар.

Одам таму ми вика 1 квота.Како е можно го прашувам кога на страната пишува 0:2 ?
После таму на чет ги прашуваше ваму таму и ми ваѓа еден лист дека не се изиграла.

Еве резултатот се уште стои :

Karpukhin/Safonov - Prokopiev/Goncharov
0:2

(14:21, 16:21)

Имаше луѓе што изиграа прв сет двојка а таму на тв стоеше дека резултатот е 21:14.Си ги фрлија ливчињата а требаа да им ги вратат парите или да бидат добитни којзнае.:unsure:

Пред некоја година имам видено сличен случај мада тогаш тој што имаше изиграно им се закани дека ќе ги тужи,додуша и тие што работеа ќе го јадеа стапот иако не беа криви.

Памтам имаше изиграно да има црвен картон,од Русија беа тимовите.Отиде и се враќа после радосен вика колку лесно влезе.Добил некој два жолти и црвен.Ваму пишува дека нема црвен а тој во живо ја гледал.
Се натегаа,се натегаа и после му исплатија.

Самсоненко лопов!Инаку од кај ќе носи вакви ракометари/ракометарки.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Хамбургер :tapp:
На 2 ливчиња

123.jpg
Види бре малер овие албанциве ќе ме заебат на крај ..

Челзи 1и3+.. а пола прво и цело второ беше 2-0..

Од дека да почнам ...

Австрија Виена вчера .. 2:0 и 3:1 водство у 89 им прават 3:3 ... за 2500 ...

Лозана дава гол за 3500 ..

Бордо x2 у 95 го примат ...

Денеска Штурм 1x 3та мин 1:0 и црвен за Рапид , 2:4 крај ... но комент .. 4 гола да примаш со играч повеќе ..

Сеа Гостивар го имам 1x , играчите на Брегалница во 14:00 у Штип во Скверот пиеја кафе , а од 18:00 играт со Гостивар , си викам нема кај да бега , 0:1 ...

Од дека да почнам ...

Австрија Виена вчера .. 2:0 и 3:1 водство у 89 им прават 3:3 ... за 2500 ...

Лозана дава гол за 3500 ..

Бордо x2 у 95 го примат ...

Денеска Штурм 1x 3та мин 1:0 и црвен за Рапид , 2:4 крај ... но комент .. 4 гола да примаш со играч повеќе ..

Сеа Гостивар го имам 1x , играчите на Брегалница во 14:00 у Штип во Скверот пиеја кафе , а од 18:00 играт со Гостивар , си викам нема кај да бега , 0:1 ...

Е шо требаше да праат 4 саати пред утакмица, маратон да трчаат? :D Бегај подалеу од местачка лига како Австрија, посебно од Штурм, ко стигнаја да испаднат од ЛЕ од исландска екипа и тоа дома изгубија исто со играч повеќе :tapp:

Е шо требаше да праат 4 саати пред утакмица, маратон да трчаат? :D Бегај подалеу од местачка лига како Австрија, посебно од Штурм, ко стигнаја да испаднат од ЛЕ од исландска екипа и тоа дома изгубија исто со играч повеќе :tapp:

Логиката ми беше за 4 саати треба да тргнат по жешко време да одат у Гостивар да одиграат , мислам дека нерешено у најмала рака , нели и прв натревар на Гостивар за првпат у Прва лига итн ..

Ај објаснете ми ја кравата.... и против Халеп пред месец и пол у финалето зеде само 6 гејма ... и против двете беше фаворит со ист коеф , посебно со Халепкоа Романката едвај стоеше предходниот ден ... Шо ти се вика choker у клучни моменти ... а си имаше 4:0 у првио сет ... http://www.rezultati.com/utakmica/2wt8wNLm/#tijek-meca;1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom