Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Немаме исти амбиции.Ливерпул има амбиција да фати место кое води во ЛШ.Арсенал секоја година игра во ЛШ.Амбициите му се да освои титула.
Не зборам за оваа сезона бре, крајната амбиција на Ливерпул со овој проект е да направи тим кој евентуално ќе ја освои титулата. Ваљда и Арсенал го имаат истиот план. Суарез би бил клучен у секој поглед.

Ostavete gi fanovite na Arsenal, slednata sekako e nivna sezona :icon_lol:

Po mene, Celzi iako ne pokazal nikakov interes dosega, ima pogolemi sansi od Arsenal da ni go zeme Suarez. Stvarno ne gledam so sto Arsenal bi go privlekol Suarez. Kako so znaeme, vo LS sekogas im se paga najjakata ekipa i tie otpagaat uste vo 1/8 finaleto :D

.Амбициите му се да освои титула.

o_O

Не треба да се лажете така, Арсенал како и Ливерпул и Тотенхем има една амбиција ..а тоа е Топ 4..
Каква е таа амбиција кога во 3 години продаваат 4 битни играчи(Фабрегас,Насри,Перси,Сонг) ??
Исто би било кога јас би рекол вака , Ливерпул го изгуби Торес,Алонсо,Суарез,Кајт,Реина али нашата амбиција е да земеме ПЛ.. не е смешно?

Џабе.Ќе ми треба цела вечер за да ви објаснам и да сфатите.А и да сфатите,мош и сфаќате се правите удрени.

Ќе си оди бе брат ..гарант тоа само да видиме каде.
--- надополнето: 2 август 2013 во 21:26 ---
Џабе.Ќе ми треба цела вечер за да ви објаснам и да сфатите.А и да сфатите,мош и сфаќате се правите удрени.

Ај објасни молимте баш ме интересиран како изгледа Арсенал во очите на еден топџија.

У Арсенал ќе идел :pos:
--- надополнето: 2 август 2013 во 22:04 ---
Ај објасни молимте баш ме интересиран како изгледа Арсенал во очите на еден топџија.

Им фали уште еден квалитетен играч и ќе станат шампиони :pos:

Им фали уште еден квалитетен играч и ќе станат шампиони :pos:

Да де да уште Меси:)

Неможе тим да се опорави брзо после губење на такви играчини какви што изгуби Арсенал овие 2-3 години.

Да де да уште Меси:)

Неможе тим да се опорави брзо после губење на такви играчини какви што изгуби Арсенал овие 2-3 години.

Е оди докажи им де. Отворете им го фан клубот и читајте. Суарез веќе го направија нивен играч :LOL:

Околу ова би се сложил со нив.. ќе го добијат.

Јас мислам дека не. Може ќе замине, но некако тешко ми е за верување кај нив. Арсенал нема што да му понуди.
И Игуаин, Бернард и Јоветич ги земаа па :icon_lol:

Во фан-клуб Арсенал може ептен сериозно да ме сфатат па тука ќе пишам.
Замислете Суарез иде во Арсенал за да игра во ЛШ и овие отпаѓаат од плеј-офот :ROFLMAO: Колку само ќе го зафркаваат

Во фан-клуб Арсенал може ептен сериозно да ме сфатат па тука ќе пишам.
Замислете Суарез иде во Арсенал за да игра во ЛШ и овие отпаѓаат од плеј-офот :ROFLMAO: Колку само ќе го зафркаваат

Ууу добра ти е оваа, ама секако ќе го зафркаваат ако отиде таму, а Арсенал и онака нема да оди повеќе од 1/8 финале.

Ќе тужел ... пффф
нека го шитнат веќе , ама баш ич не ме засега ако си оди , океј , ќе изгубиме класа во нападот , ама веќе учени сме да го ебам ....

Океј, нема више шо да праиме. Очигледно е дека нејќе да остане. Можам да го сфатам, се додека не посака да иде у друг клуб у Англија. Што е до мене, најдобра опција е да го продадеме за 50 милиони у странство. Втора опција е да остане. Трета и најнеприфатлива е да го продадеме у друг клуб у Англија. Ајде... продајте го у Реал, Баерн, Милан, ПСЖ, Монако.... сеедно. Било кај, сиктер надвор од островот. Да ги искористиме парите и да си изградиме убаво тимче, исто ко што праи Наполи. Нема да биде голем чекор, меѓутоа нема да биде ни чекор назад. 50те од Суарез, 20 да идат кај тој Диего Коста. Друго да продадеме Асаиди, Даунинг, Спиринг, Коатес. Место нив Конопљанка, Пападополус и еден лев бек. Па доста е за овој трансфер период. У овој случај ја би бил комплетно задоволен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom