Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јака експлозија ќе има ако било кој од Џерард, Суарез или Фаулер даде гол.

--- надополнето: 3 август 2013 во 15:35 ---

Ајде, кај Кара, Фаулер, Суарез и Џерард, таму и Спиринг :D

Него Реина само што му фати пенал на Подолски.. Го јаде Венгер од Рафа:)
--- надополнето: 3 август 2013 во 17:49 ---
Лле леле 0-2 за Рафа.. Гого стрелец:):)

Па фала богу. Се просветли човекот после менаџирање на Челзи :D

Ги читам фановиве на Арсенал кај нив на фан клубов сите некако се надеваат на борба за титула( ваљда на ПЛ титула мислат а не на Емирати Куп).
Со едно-две засилувања во одбраната и ќе освоеле..си викам чим они се надаат па ние реално по квалитет на тим имаме боље играчи од Венгер?! Напад имаме лудница со Суарез,Стариџ,Стерлинг,Борини,Аспас. Средина исто сме добри со Кутињо и Џерард, језда и они тамо не се лоши со Казорла и Артета. За одбрана да не ни правам моабет,Агер,Туре,Џонсон и Енрике за нивниве Сања Ања Тања се измислени.Башка играва ни е фантастична,гол немаме примено до сега.
Такада чим они зборат дека со едно засилување до две можат да се борат за титула тогаш мислам дека ние за Ливерпул имаме многу ниски очекувања хмм .Од денеска ја кревам линијата од Топ 4 во Борба за титула.
Ме предомислија топџииве со нивните моабети.:)

Овој се препородил, мајке ми...

:pos: па нели е така ?

Реално јас мислев само скаузерите имаат висока мислење за својот тим(каков и да е) али од кога ги видов топџииве што мислат за својот Арсенал се запрепастив.Едно време гледам да не сум го утнал фан клубов па сум залутал кај Челзи или Јунајтед али не било тоа случај на право место сум бил.:)
Едно фалење кога му удрија на Жиру мајко мајко, тој 10 зицери утна али важно му предвидуваат зверска сезона:)
Незнам од каде им е ентузијазмот стварно.Али ај да не им сечам јас рука ,нека се надаат на титула.:)

:pos: па нели е така ?

Реално јас мислев само скаузерите имаат висока мислење за својот тим(каков и да е) али од кога ги видов топџииве што мислат за својот Арсенал се запрепастив.Едно време гледам да не сум го утнал фан клубов па сум залутал кај Челзи или Јунајтед али не било тоа случај на право место сум бил.:)
Едно фалење кога му удрија на Жиру мајко мајко, тој 10 зицери утна али важно му предвидуваат зверска сезона:)
Незнам од каде им е ентузијазмот стварно.Али ај да не им сечам јас рука ,нека се надаат на титула.:)
Ја стварно мислам дека сезонава Топџиите можат да се замешаат за титула и без Суарез. Не пошто се којзнае колку квалитетни, туку пошто сега можат да ги начекаат Челзи, manure и Сити со смена на раководство и ако паметно го искористат ова може да биде нивна сезона. Али тешко, многу тешко...

Ја стварно мислам дека сезонава Топџиите можат да се замешаат за титула и без Суарез. Не пошто се којзнае колку квалитетни, туку пошто сега можат да ги начекаат Челзи, manure и Сити со смена на раководство и ако паметно го искористат ова може да биде нивна сезона. Али тешко, многу тешко...

Не е многу тешко туку НЕВОЗМОЖНО, до сега требаше да имаат барем неколку засилувања, а тие го продадоа пола тим, а купија само 1 играч. Трансфери направени на крајот на преодниот рок може да испаднат срање, а веќе е 4ти. Ние моментално имаме поквалитетен тим од Арсенал, па кој што сака нека каже.

Не е многу тешко туку НЕВОЗМОЖНО, до сега требаше да имаат барем неколку засилувања, а тие го продадоа пола тим, а купија само 1 играч. Трансфери направени на крајот на преодниот рок може да испаднат срање, а веќе е 4ти. Ние моментално имаме поквалитетен тим од Арсенал, па кој што сака нека каже.

Сакаш да кажеш дека откако ги направивте трансферите,Апсас маспас и сте поквалитетни од нас?А до пред 3 месеца бевте послаби,или и тогаш бевте појаки без разлика што Арсенал заврши 4то Ливерпил 7-8? Значи Аспас е трансфер ипол,ѕвезда.
И жити се кој пола тим го продадовме?Ѓубрето што ни беше непотребно? Играчи кои лани вкупно имаа 5 настапи...Аршавин,Скилачи,Џуру,Жервињо,Бендтнер,Денилсон,Шамак...
Еве останува и оваа сезона да видиме кај ќе биде Арсенал,кај Ливерпул. (y)

Сакаш да кажеш дека откако ги направивте трансферите,Апсас маспас и сте поквалитетни од нас?А до пред 3 месеца бевте послаби,или и тогаш бевте појаки без разлика што Арсенал заврши 4то Ливерпил 7-8? Значи Аспас е трансфер ипол,ѕвезда.
И жити се кој пола тим го продадовме?Ѓубрето што ни беше непотребно? Играчи кои лани вкупно имаа 5 настапи...Аршавин,Скилачи,Џуру,Жервињо,Бендтнер,Денилсон,Шамак...
Еве останува и оваа сезона да видиме кај ќе биде Арсенал,кај Ливерпул. (y)

Забораваш неколку работи.
1. Кутињо и Стариџ ги немавме од почеток на сезона..дојдоа тек во Јануар. Провери колку подобри резултати има Ливерпул од тогаш па наваму.
2.Лани одбраната беше расуло што се должи на тоа дека Роџерс и Паско до Јануар се радуваа што добија таква функција како што е менаџер и помошник во Ливерпул па неможен ни една тактика да погодат.Сега тоа гледаш дека не е случај.Радоста помина треба да се седне и да се работи. Од крај на април Ливерпул на 7-те последни кола примил само 3 гола(од кој 2 против Челзи бдв победија Пул со 3-2) значи на 6 меча примиле 1 гола.Ако се додадат тука и пријателскиве каде немаме примено гол доаѓаме до бројка од 10+ утакмици каде имаат дадено 20+ гола а примено само 1.
3.Новите засилувања не се којзнае какви имиња но засега се покажуваат топ Туре, Мињоле и факинг Аспас играат одлично. Ален лани беше срање тешко годинава од пријателскиве се гледа дека и тој прекинал да се радува што е во Ливерпул и почнал да работи на својата форма и игра... и ако Суарез остане + ако донесат некој играч како Диего Коста или Папа има да има Арсенал и те каков противник за топ 4 т.е извини за титула пошто на Арсенал нели тоа им било целта:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom