Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Да бе ќе се прави фраер демек не не познава пред женски, а сега да му одговараме, па и уште од фиксен пишува. Море мршПо трет пат прашува човекот, одговорете му бе!!!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе ќе се прави фраер демек не не познава пред женски, а сега да му одговараме, па и уште од фиксен пишува. Море мршПо трет пат прашува човекот, одговорете му бе!!!![]()
Страв им е да му вратат бе, не глеаш шо е работата?По трет пат прашува човекот, одговорете му бе!!!![]()
Да бе ќе се прави фраер демек не не познава пред женски, а сега да му одговараме, па и уште од фиксен пишува. Море мрш![]()
немаат, ја откупил Тотенхем за три милиона кога тие ептен западнале во финансиска криза кога беа во трета лига, пред да ги купи овој Корлеонево нивни од сопственикШто е ова демек Саутемптон имале клаузула во договорот со Тотенхем за Бејл да земат 25% од неговата продажба?Ако има и важи уште таа, ќе се опарат и они.
![]()
More Heskievci, ednostavno prasanje... smeam da pisam pogrdno za timojve ili ne?
Sent by fiksen od doma
Докажаа дека фејк билоПа со последнине пет Белами му го опишал Адам на првиот тренинг на Ливерпул на некој фудбалер на Ливерпул![]()
Докажаа дека фејк било![]()
Значи стварно не го разбирам фудбалскиов свет моментално, зошто пример би вредел Бејл 100м а Суарез 50? Па да му се сневиди Бејл една сезона ја изигра како што треба, и одма вреди 100м? Ма не ме јеби бре, ебати фудбалот, ебати парите шо влегоја во фудбалот, и ебати скаутите и глупите сопственици кој го процениле, и даваат за Бејл по 100м