Полека со свршвање на Кутињо, оти в година ко ќе го побара Челзи, Реал.... ќе пиштите предавник, пи*ка, ваков онаков, исто како со Овен, Алонсо, Маскерано, Торес, Суарез, Реина...Ова секој играч го може
Ами ко така, сите звезди се "ризични" пошто сите се потенцијална мета на другите клубови, ако е така, ќе треба само на Спиринг да свршуваме и остала багра, а знајш, искрено, тешко можи да ти дојди на него....Полека со свршвање на Кутињо, оти в година ко ќе го побара Челзи, Реал.... ќе пиштите предавник, пи*ка, ваков онаков, исто како со Овен, Алонсо, Маскерано, Торес, Суарез, Реина...
Само за просечни тимови се "ризични" сите ѕвезди. За Јунајтед, Сити, Челзи не се баш, тие ги привлекват ѕвездите.Ами ко така, сите звезди се "ризични" пошто сите се потенцијална мета на другите клубови, ако е така, ќе треба само на Спиринг да свршуваме и остала багра, а знајш, искрено, тешко можи да ти дојди на него....![]()
![]()
(се извинувам на речникот за "возрасни")
Полека со свршвање на Кутињо, оти в година ко ќе го побара Челзи, Реал.... ќе пиштите предавник, пи*ка, ваков онаков, исто како со Овен, Алонсо, Маскерано, Торес, Суарез, Реина...
Па така е, ама сакам да ти кажам, зошто да не уживаш во нивните потези барем дури се тука, зошто би се секирал што ќе се случи во иднина?Само за просечни тимови се "ризични" сите ѕвезди. За Јунајтед, Сити, Челзи не се баш, тие ги привлекват ѕвездите.
Ако мислиш дека ќе живеј 100 години, се лажиш!Кутињо не мрда никаде додека не ни донесе титула во ПЛ![]()
играњето во ЛШ привлекува друже, тоа најмногу.Само за просечни тимови се "ризични" сите ѕвезди. За Јунајтед, Сити, Челзи не се баш, тие ги привлекват ѕвездите.
Брат, не е проблем, ако си за Премиерлигашка дискусија, бујрум повели, ќе дискутираме, ама пошто никој/ретко дискутира за ПЛ, мора нешто вака. А за банирање, едно 97% сме за банирање во тој случајИмам една одлична идеја
Да се банираат од темата сите членови кои ја користат истата за серкање и мочкање
2015Ако мислиш дека ќе живеј 100 години, се лажиш!
Повеќе се заебавав со тоа. Но и кога некој се обидува да започне добра дискусија, мислењето му се губи во препукувањата на оние исти неколку члена. Осет малку.Брат, не е проблем, ако си за Премиерлигашка дискусија, бујрум повели, ќе дискутираме, ама пошто никој/ретко дискутира за ПЛ, мора нешто вака. А за банирање, едно 97% сме за банирање во тој случај
Уживам јас, ама не сум дволичен, уживам до крај, и почит кон нив, а не од ко ќе напрат се за тимот, а слепците наши ќе ги избркат како кучиња, да плукам по нив, како 70% од навивачите на Ливерпул.Па така е, ама сакам да ти кажам, зошто да не уживаш во нивните потези барем дури се тука, зошто би се секирал што ќе се случи во иднина?
Ливерпул ЛШ нема да види уште 100 години како тргнала работата, продај Суарез, купи Аспас.играњето во ЛШ привлекува друже, тоа најмногу.
Секако2015![]()
Епа еве вчера пишав јас за Хупер (сигурен сум ќе ми го најдиш постот) и зошто еве не ми реплицира на тоа, ќе отворевме дискусија за новиве екипи, поточно за екипите кои се борат за опстанок, јас и ти, па сигурно и други ќе се придружеа покасноПовеќе се заебавав со тоа. Но и кога некој се обидува да започне добра дискусија, мислењето му се губи во препукувањата на оние исти неколку члена. Осет малку.
Затоа што од денес ја следам тематаЕпа еве вчера пишав јас за Хупер (сигурен сум ќе ми го најдиш постот) и зошто еве не ми реплицира на тоа, ќе отворевме дискусија за новиве екипи, поточно за екипите кои се борат за опстанок, јас и ти, па сигурно и други ќе се придружеа покасно