Хахаха, кој аргумент.. јас му давам 6-ка (што патем е реална), ти 8-ка на Oblivion, па така не е премногу за-транс-паѓање. Блиску се И се тоа би имало смисла.
Ама ти го оценуваш OGF со кец (што е чајлдиш), за да е далеку од 8-ката и да имаш поента? Ефтин потег. Таlk about потценување... како аргумент во дискусијава fail #2.
Како аргумент fail #3 ти е описот и омиленото ти зборче. Претендира.
Не претендирал да биде квалитетен? Тоа е добро? Или тоа што го верглаш стално скап ама мал филм? Што има тука вредно за аргументирање, освен негативност -- тоа штое е скап а сепак останал мал и лесно заборавлив. Што, неможел да биде голем? Или не претендирал? Јас воопшто не очекувам секој сај фај да биде Матрикс. Јас уживам во сајфај, јас ги гледам сите големи и мали сај фај парчиња, ама само оти се сајфај нема потреба од беспредметни 8-ки. Проблемот ми е мене оценките, така да мислам дека треба да си останеш со бумбарите ти.
Инаку, незнам зошто се напна, кога и 2-цата имаме поента. Башка што и тоа ми беше намерата со оценките. Пипава тема е одсекогаш, и очекував продуктивна дискусија место генеричките run-of-the-mill 9гег фотки низ темава. Баш и тоа ми беше поентата. Да испливаат личните мислења. Баш ради ова те ценам и те боцкам за дискусии. Знаеш да навалиш на некоја страна. Еве исто
grande-juve го ценам ептен, ама ми е репер за балансирани оцени. Хел, кога ќе видам некоја негова оцена, сум мењал јас моја, од што е брутално реално. Ама тоа не ми се допаѓа, вистинската оцена не секогаш отсликува лично мислење и став. Тоа ми е поентата со оцениве лејтли.
And just for the record, ТЕАМ MARGERY!