Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама како сам да си се смееш.
Сериозно, што е со тоа: Обливион 8ца, Another Earth 8ца, The Place Beyond the Pine 7ца???
Ај да разберам да имаш барем 10 истомисленици на форум и стотици хејтери на филмовиве world wide, па некако да сконтам што е толку смешно. Напротив, повеќето критики за филмовиве воопшто не се лоши и генерално сите се над 7 на ИМДБ, дури и Том Круз со армија религиозни хејтери се држи над просекот. А ти си некако изолиран. Можеби не е лошо да престанеш да се однесуваш како да зборуваме за Asylum продукција и да разгледаш околу тебе пред да постираш нешто, а посебно пред да решиш да не напнуваш по сто пати.
Го заборавив овој добар беше да, иако очекував повеќе од филмот посебно очаен беше крајот. Изгледа само на мене не ми се допадна Драјв, премногу досаден и многу клише моменти.Мене најмногу ми се допаднал во Ides of March
Oblivion, лесен, се гледа, ама премногу предвидлив, 6-ка![]()
Во кој универзум Фишбурн или Афрон би помогнале на филм? Не само тоа, туку да не се биле, најверојатно подобар ќе бил филмот.Евааа која катастрофа е The Colony премногу е 5ка рејтинг. Не му помогна ниту Фишбурн ниту овој wanna be Зек Афрон актер.
Од мене 4ка, не си трошете за џабе 1 ипол час од животот