Cricket
Ербап !!!
- Член од
- 28 јули 2013
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 4
Абе сте се фатиле сите за та плескајцата од 200-300 денари ,а заборавате ко че ојте грчка бугарија и.т.н со фрижидерчето на амонјак полно со месо и шо уште не,оти таму плескајцата 7 евра била ама во хотел покрај обала.Охрид има ефтино и квалитетно јадење не е се така црно ко шо си прајте филмој.Кафето 80 денари,па колку да биди бе?Во едно скопје кај шо нема ништо шо да видиш за разлика од охрид едно кафе е 70-80 денари,пиво,сокче такоџере.Не се прајте ЕРБАПИ сеа
Btw. Смештајо скап бил .Епа скап че биди ламба да запалиш на денешницава кредит треба да земиш сметка да платиш.
Имало лоши газди.Има секаде не само во охрид,Една година бев бугарија сортата да му се сотри ко не напика то газдата во едно сопче 5 души за 6 евра од ден на човек,бољер еден саат пуштање и толку ако сакаш капење топлиси шишина на сонце,цигари во собата јок оти детето после сезоната му спиело тука,и ред други работи.
Деновиве бев охрид колку за информација нема крпа кај да клајш од шо има народ
Btw. Смештајо скап бил .Епа скап че биди ламба да запалиш на денешницава кредит треба да земиш сметка да платиш.
Имало лоши газди.Има секаде не само во охрид,Една година бев бугарија сортата да му се сотри ко не напика то газдата во едно сопче 5 души за 6 евра од ден на човек,бољер еден саат пуштање и толку ако сакаш капење топлиси шишина на сонце,цигари во собата јок оти детето после сезоната му спиело тука,и ред други работи.
Деновиве бев охрид колку за информација нема крпа кај да клајш од шо има народ