Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Иам специјализирана продавница за нешто. Во близина на неа, постои друга продавница, што продава друг вид на стока.
Ми доаѓаат луѓе кои мислат дека мојата продавница го продава тој вид на стока, кој се продава во другата. Нив, љубезно ги препраќам во другиот дуќан.
Тоа се случува многу често, затоа што, на изглед, според излозите, дизајнот на стоката, на неинформираните, им личи дека, мојата продавница продава таква стока како другата.

Kоа некој хомосексуалец би ми се пуштал, би изреагирал исто како во примерот со муштериите на кои им велам дека "згрешиле адреса".

Е сега, можеби би ме загрижило нешто друго. Што факинг иам ја на мене (облека, личен опис, понашање и сл.) што му дало на покренувачот на иницијативата, повод, надеж, дека ја сум "исправната адреса"?
Не сме ние у Енглеска.
Тамо, педерите се исти ко другите луѓе. Не моеш да познаеш кој е, кој не е и ги има у поголем процент во машката популација (одколку во други земји). Чинам, само у Енглеска е така, или барем има многу голем број на педери кои апсолутно по ништо не се разликуваат од другите мажи. Тамо некој да ми пријде, разбирам.
Али овде (а и сегде другде е така), нема промашај, моеш одприлика да видиш кој не е, кој е, а кој е латентен.
Сакам да кажам, не би требало да има ѕвонење на погрешна врата.

(добро, генерализирам со споредбите тука и у Енглеска, ама така е во повеќето случаи)

Ако сум сам ќе добие некој БОКС колку да падне ако сне со друштво си ебал мајката .

Ако сум сам ќе добие некој БОКС колку да падне ако сне со друштво си ебал мајката .
Немој да бидеш насилен. Само кажи му да си оди и готово решен проблемот :)
Со насилство ништо нема да постигнеш.

Немој да бидеш насилен. Само кажи му да си оди и готово решен проблемот :)
Со насилство ништо нема да постигнеш.
Му речам да си оди ќе си оди а го претепам нема да му текне пак на некој да му рече што е подобро:)

би го одљебал на фин начин али ако видам дека настојува тогаш малце погрубо и директно ке се изјанам ;)

Му речам да си оди ќе си оди а го претепам нема да му текне пак на некој да му рече што е подобро:)
Кога човек подобро ќе размисли не е лошо и ова твоево што го кажа. Потраен ефект ке остави :D

Епа вака, пошто доаѓам од средина и фамилија каде што ако бидеш таков (скраја да е) би те обесиле, ако ми се пушта некој таков, има да го мавам и мавам дур не ме тргне некој или дур снемам сила, или у најлош случај ако не ми се скрши раката (што веќе ми се има десено, кога еден го поткачив со мекиот дел на тупаницата у рамо :mad:)

Епа вака, пошто доаѓам од средина и фамилија каде што ако бидеш таков (скраја да е) би те обесиле, ако ми се пушта некој таков, има да го мавам и мавам дур не ме тргне некој или дур снемам сила, или у најлош случај ако не ми се скрши раката (што веќе ми се има десено, кога еден го поткачив со мекиот дел на тупаницата у рамо :mad:)
Многу си јак! WOW восхит.

Ах бе деца деца..

Многу си јак! WOW восхит.

Ах бе деца деца..

Како што не се суди екстремниот либеризам, не биди дволична и кон вакви пациенти што тераат до екстремности Љеа.

Како што не се суди екстремниот либеризам, не биди дволична и кон вакви пациенти што тераат до екстремности Љеа.

Игледа дволичноста добила некоја друга дефиниција деновиве? Те молам сподели.

Игледа дволичноста добила некоја друга дефиниција деновиве? Те молам сподели.

Екстремни либералисти ----- поддржувачи ------ лгбт ----- неподдржувачи ----- насилници

Види, проста логика е. Јас, океј, неподдржувам, ќе пишам на форум, ќе завземам став во муабет. Ама тоа би било тоа.
Има протести од стриктно стрејт луѓе, се дуздисале од дома, со транспаренти и бранат некого што не го познаваат.
Има пак насилни протести такоџе од стрејт луѓе, се дуздисале од дома, со бејсбол палки и напаѓаат некого што не познаваат.
Зошто едните да им судам, другите аплаудирам? Ти сигурна си дека твоите се во право?
Хомосексуалноста сеуште не е нешто благородно, па да гледаме на тоа као позитивно.
Ја рашири сидата, од природен аспект, ограничува потомство.. зарем нешто конструктивно придонела?
Што се мене тиче, хеј, насилниците праваат добро нешто. Можеби аплаудирате на погрешна група ретардоси? :icon_lol:

Види, проста логика е. Јас, океј, неподдржувам, ќе пишам на форум, ќе завземам став во муабет. Ама тоа би било тоа.
Има протести од стриктно стрејт луѓе, се дуздисале од дома, со транспаренти и бранат некого што не го познаваат.
Има пак насилни протести такоџе од стрејт луѓе, се дуздисале од дома, со бејсбол палки и напаѓаат некого што не познаваат.
Зошто едните да им судам, другите аплаудирам? Ти сигурна си дека твоите се во право?
Хомосексуалноста сеуште не е нешто благородно, па да гледаме на тоа као позитивно.
Ја рашири сидата, од природен аспект, ограничува потомство.. зарем нешто конструктивно придонела.
Што се мене тиче, хеј, насилниците праваат добро нешто. Можеби аплаудирате на погрешна група ретардоси? :icon_lol:

Да не ја шириме и овде истата тема, насилство и ненасилство - екстремност- дволичност се испомеша. Да ја уклучам на Анчо логиката, идеш од Струмица у Скопје, земам безбол палка и ти ги кршам нозете. Чисто да не бидам дволична :D Нели две страни, прифаќаме или не прифаќаме.

Да не ја шириме и овде истата тема, насилство и ненасилство - екстремност- дволичност се испомеша. Да ја уклучам на Анчо логиката, идеш од Струмица у Скопје, земам безбол палка и ти ги кршам нозете. Чисто да не бидам дволична :D Нели две страни, прифаќаме или не прифаќаме.

Да не си кршиме нози, и тепаме уште сабајле. Имај пријатно кафе и убав ден. :D

Инаку, на темата, на пуштањето би го прашал: Абе, те знаат од дома?
x2 посмешно, негошто.

Во билокој случај, индиректно би одбил, пуштање дет ис, ако плати пијачка, јебешлига, лоша икономија. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom