Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Се имаат универзални шифри на ниво на државата.
Бомба - Битола
Пушка - Прилеп
И онака неспонтано ги користат во разговорот па кој врати врати, геј е:).
Инаку за муабетот како беше вицот
Сакате комшивката Деса еднаш или комшијата Славе двапати.
Абе Деса си е Деса , ама двапати си се двапати:D

За Скопје има? :)

Не бев доволно јасна. Сакав да прашам дали вие меѓу вас се препознавате кој е геј? Мислам, уште кога ќе се видите.

Па да, потешко е, ама да, делум се работите кои ги набројав во постот.

За Скопје има? :)
.
Малце иронично беше кажано пошто хомосексуалците немаат рогови и освем што некоја жичка им е погрешно поврзана немаат некој видлив знак на препознавање со што би делеле од мнозинското население или шесто сетило со кој ке осетат дали во близина има некој од нивниот вид( без разлика што тие сметаат дека се друг вид или подвид па бараат некој посебни права).
А сигурен сум дека имаше и за Скопје ама оддамна бев во војска така да не ми текнува како беше. Некој сигурно ке се сети или ете измислете си некоја шифра за Скопје посебно како знак на препознавање.
Практична работа нема што, си правиш некој неформален муабет во друштво каде не се знае кој е кој и онака уз муабет спомнуваш дека пример ептен ти е секси овој александар кога го јава букефал, и како ептен цврсто го држи тоа мечот исправен. Ако има некој геј во близина и ја знае шифрата одма ке знае за што станува збор. После ке се снајдите некако:)

порано имав негативен став за педери, али кога пробав со машко ми се смени мислењето .... сум имал многу девојки, имам и сега, ама како што знае машко да ти го испуши ниедна девојка не знае! кој не пробла не знае, башка не е ништо страшно :-)

Ќе прифатам кафе само ако вози BMW, се што е пониска класа од тоа одjебувам :D
A вие шо се курчите „ќе му ги скршам рацете, ќе го ставам во гипс итн итн“ мислите дека они не знаат да се бранат? Може да ви се погоди некоj поjак па да ве приклешти да не можете да мрднете, тек тогаш ќе ве видам, ќе се жалите на Драга Каjгана како не можете да седите

Девојки и хомосексуалци пак ќе те сметаат за згоден. Сега за девојкиве до толку не знам, во последно време дигнати им се стандардите ептен, ама хомосексуалците кај нас ушт ене ги мавнала западната слика за убавина, повеќе бараат нешто просечно, така да не се грижи :D

А можно е и некој да ти се пуштал, а да не знаеш :D

Како бе не се познаваат сакаш да кажеш дека овој одма не се приметува дека е ?

14331.jpg

Да не ставам и сеа слики од познаници уште од сликата ќе познаеш а не пак кога ќе се запознаеш и ќе имаш директен контакт односно ќе видиш нивно однесување, движење со раце, изговор значи шансите за промашај се минимални..

Онтопик ништо само ќе си се изнасмеам и ќе си се свртам е сега ако напиња тогаш е ризично :)

Феминизираните мажи се мал процент од машката популација. Хомосексуалците се исто така малцинство меѓу мажите процентуално. Феминизираните хомосексуалци се уште помала бројка од претходно спомнатите групи. Што значи најголемиот број хомосексуалци се однесуваат машки, во склоп на тоа што општо се смета за нормално за тие кои припаѓаат на тој пол. Затоа беше муабетот погоре дека малку тешко ќе познаеш дали некој е геј или не, дека повеќето не отскокнуваат во однесувањето од хетеросексуалците.

Како бе не се познаваат сакаш да кажеш дека овој одма не се приметува дека е ?

Прегледај го приврзокот 56752

Да не ставам и сеа слики од познаници уште од сликата ќе познаеш а не пак кога ќе се запознаеш и ќе имаш директен контакт односно ќе видиш нивно однесување, движење со раце, изговор значи шансите за промашај се минимални..

Онтопик ништо само ќе си се изнасмеам и ќе си се свртам е сега ако напиња тогаш е ризично :)

Дискретно ќе му дадам до знаење дека не сме од истата „партија“. А ако не се разбира така ќе бидам подиректен. Ако и после тоа пак настојува мислам дека фрази како „уа педери“, „мрш таму бе буљаш еден“, „смрт за педерите“, „таквите ко тебе се за лечење“ пропратени со бокс и клоци се вистинското решение :sneaky:

Може да ви се погоди некоj поjак па да ве приклешти да не можете да мрднете, тек тогаш ќе ве видам, ќе се жалите на Драга Каjгана како не можете да седите
Е дури тогаш ќе си и тепан и ебан :D.
Aко ми се пушта некој веројатно би се зафркавал малце на почеток можно е да навива за исти тим (ова многу тешко ама ајде) па да падне некој муабет :P или да части некоја пијачка па после бегство. Иначе не е лошо да имаш некој другар педер, обично тие се дружат со многу женски ама тоа е веќе офтопик. :icon_mrgr:

хммммммм, интересна е темава, туку ај да видам што мислите за следново: имаш другар со кој се дружиш од детство, најбољи другар ти е, и еве една хипотетичка ситуација да речеме бил на скијање и ги скршил двете раце, па мора да биде у гипс 2-3 месеци, и да те замоли нешто у смисла „брат, ај молим те издркај ми го“o_O, што ќе направиш, а жал ти е, знаеш дека неколку месеци нема да може сам да си го изработи :icon_lol:, или недај боже да си ти тоа и бараш такво нешто од другар ти:confused:?

хммммммм, интересна е темава, туку ај да видам што мислите за следново: имаш другар со кој се дружиш од детство, најбољи другар ти е, и еве една хипотетичка ситуација да речеме бил на скијање и ги скршил двете раце, па мора да биде у гипс 2-3 месеци, и да те замоли нешто у смисла „брат, ај молим те издркај ми го“o_O, што ќе направиш, а жал ти е, знаеш дека неколку месеци нема да може сам да си го изработи :icon_lol:, или недај боже да си ти тоа и бараш такво нешто од другар ти:confused:?

Ако е најдобар другар, давам 50 евра една дама на ноќта пола саат ќе си игра со него. Шо има јас со раци да го фаќам. Има си човеци за таа работа.

Кажи кој е другар ти, или ако си ти тој во случајов, ете Шкорпион ти лајкна постот, он ќе заврши работа :D
Kidding.gif

Како реагирав? Не се сеќавам баш најдобро... Бевме многу блиски, знаев дека е би, ама дека ќе ми се пушта, не очекував... Мислам дека се направив "луда", како да ја сфатив нејзината намера... Нормално, си сфати добро и таа... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom