Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го гаѓам со пепељара моментално...
https://www.youtube.com/watch?v=M9vSZxJ-VG0 Вака би изгледало

tumblr_lhpysgTbAb1qaepp4o1_400.gif

sum bila vo fakfa sitacijaaaaaaaa pred dve god ...na rodenden od na nekoja si nate drugarka ...imase edna slaba ko kuskule bese.. mi se pushtase mi sedese na skut mi se trtese i takfi stranja..i na kraj nate mi kaza doma ko si dojdofme zs deka bila lezo ..mad shit i loved it

no sepak vazno me druzese :) fala i za toa

Шо не ја рокна хахаха

Девојки и хомосексуалци пак ќе те сметаат за згоден. Сега за девојкиве до толку не знам, во последно време дигнати им се стандардите ептен, ама хомосексуалците кај нас ушт ене ги мавнала западната слика за убавина, повеќе бараат нешто просечно, така да не се грижи :D

А можно е и некој да ти се пуштал, а да не знаеш :D
Нашите педери се уште на дај шта даш :D

Нашите педери се уште на дај шта даш :D

Некои - да. Повеќето не сакаат abercrombie момци или GQ модели, и се сосема задоволни со просечните мажи во МК. За таквите самите просечни фаци/тела им се привлечни :).

Па ти гејче си епа добро пробај приближи ми се ќе го осетиш вкусот на стаклената пепљара!

Симни главата од облаци дечко, облакодерине не ти се рамни. Мислиш дека некој хомосексуалец со тебе ќе се занимава во рандом локал/клуб/паб? Повеќето што размислувате така ви се должи тоа на погрешна перцепција за себе, демек сте некоја премија па освен жени и некој педер со вас ќе троши време да ви се пушта :D.

Поентата со сликата беше да не се занесуваш дека нема да попиеш некој бокс назад, и да си отидеш од истото место подуен ко бумбар. Не знам во која реалност живееш ти, ама педерите не се свилени nancy boys. Дури и да налеташ на некој феминизиран, ако го изнервираш, има очи да ти ископа како мачка, не па некој далеку помаскулизиран, така да симни си ги акциите, молимте.

Педерски потег е хомосексуалец да ми се припуштава...

Симни главата од облаци дечко, облакодерине не ти се рамни. Мислиш дека некој хомосексуалец со тебе ќе се занимава во рандом локал/клуб/паб? Повеќето што размислувате така ви се должи тоа на погрешна перцепција за себе, демек сте некоја премија па освен жени и некој педер со вас ќе троши време да ви се пушта :D.

Поентата со сликата беше да не се занесуваш дека нема да попиеш некој бокс назад, и да си отидеш од истото место подуен ко бумбар. Не знам во која реалност живееш ти, ама педерите не се свилени nancy boys. Дури и да налеташ на некој феминизиран, ако го изнервираш, има очи да ти ископа како мачка, не па некој далеку помаскулизиран, така да симни си ги акциите, молимте.

4 Години ММА искуство незнам дали подуен ке си идам ако сакаш да се пробаме на спортски план па да ти докажам дека си свилен!?

А сакате со мене да се пробате двајцата?
Како мали деца сте, како мали деца. Следно мерење на темава и идете на бан.

АКо хомосексуалец се заинтересирал за некого, тоа значи дека тој некој вреди.

Нивниот вкус е многу поблизок со оној на деовјките, така да момци ако некеому од геј популацијата се допаднете, тоа може да биде само комплимент:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom