Само со куче...Такви се денес луѓето тешки подлеци другари се со тебе се дури не начекаат нешто па да те шитнат во буквална смисла...Еве да се земам ја за пример другари од маало што се знам со нив добри 10 години ми свртеа грб за 10 дена дур бев на одмор и тоа не по моја вина се поради нивната глупоќа и неинтелигенција ама ако,сите си коментираат еден зад друг , со мене еден муабет со нив друг муабет и така се врти таа топка што прави да се разделат луѓето за кратко.Најчесто љубомората и зависта прават непријателство и она чуство како да го наречам да се истакнат на тебе и во еден момент согледуваат дека не дозволуваш едноставно да се пред тебе во било што и така натаму.Мој совет според мои сфаќања е со никој ама баш никој да не бидете како гз и гаќи да речам пошто еден ден или гаќите ќе се скинат или гзот ќе се исере...
--- надополнето: 25 јули 2013 во 03:03 ---
Па не денес нормално,порано немале ајфони,лаптопи и лајна не викам дека било нешто подобро али другарството им било основна занимација ама тоа е денешното општество направи многу глупава младина и од него се е можно и треба да се очекува.