WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што ќе кажете за последната епизода ? Што очекувате од ППВво ?
Иначе дали некој би се сложил со мене дека Де Брујне изгледа на некаква си помлада адолесцентна верзија на Брок ?

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Пред последнава епизода мислев дека Брајан сигурно тепа ама сега веќе ќе биде поинтересно. Многу јако го букуваа а тоа пред ППВ значи дека сигурно губи... Но сепак се надевам дека ќе победи, заслужи пуш. Мислам дека сега шансите се еднакви за него, Ортон и РДВ. А може да тепа и тој што ќе го замени Кејн, само се надевам дека нема да биде некое тролање како Рајбек или Биг Шоу.. Панк има фуед со Брок па така нема шанси да тепа, мислам дека Брок може да го кошта мечот некако па така сеуште да изгледа јак. Шејмус исто така според секоја логика нема шанси а за Крисчан незнам зошто и го ставија во мечов. На сите други им џобираше и само он беше букуван слабо.

За WHC сеуште мислам Амброуз или Сандоу (гледам дека сеуште го ставаат фаворит кладилнициве).

Шилд се надевам дека ќе ги тепаат дрвава. Многу е лошо што ги ставија во ваков фуед. Некако како помалку опасни да тануваат. Цело време се фатиле со УСО, па уште и изгубија меч. Сега изгледа ќе прават фуед Амброуз/Крисчан а Крисчан во последно време е најголем џобер:facepalm:

Сина мислам дека ќе ја одбрани титулава а веќе и по последнава епизода се знае и на кој начин, со attitude adjustment а коментаториве ќе се прават како ова да е прв пат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако некој го замени Кејн ќе биде ваљда Биг Шоу.
Ова што го спомна со кладилнициве ме потсети, има во живо кладење за ППВво на нет некаде ?

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Money in the bank 2013 во Филаделфија..(y)
Штета за Usos, баш сакав тие да победат..Damien Sandow му ја украде победата на својот најдобар пријател Cody Rhodes, а дефинитивно заслужи да победи Cody..Brad Maddox малку повеќе се опушти, откако стана генерален менаџер на Raw (n)..The Miz со добар трик го избрка Heyman, ама засега добро изгледа се снаоѓа Curtis Axel кој си остана интерконтинентален шампион..Еј-Џеј си остана DIVA..:icon_mrgr:..ама и знае да упропасти, Dolph Ziggler не успеа да си ја врати Heavyweight титулата..продолжува Cenation..немаше замена за Kane, секоја чест за враќањето на RVD кој изјави дека тука не застанува..:)..скоро 90% се најавуваше дека Randy Orton ќе победи..и на крај се поставува прашање што ли му стана на Paul Heyman..o_O

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мислам дека вечер може Ортон да го искористи куферот оти само џоберите го држат подолго време.

Али вчери Хенри не ми се верува како го изгореа....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам дека вечер може Ортон да го искористи куферот оти само џоберите го држат подолго време.

Али вчери Хенри не ми се верува како го изгореа....
Штом имаат куфер не се џабери :D

ептен беше дебилен крајот на Хенри-Сена, ама сепак добар меч, мене ми се допадна.

МИТБ мечевите беа супер.

Ортон и јас мислам дека може и вечер да стане шампион пошто за Sumerslam мора да има некој јак меч а Ортон-Сена е перфектен за такво нешто. Ма да не би ми сметало Ортон да се чува до година, пошто дрим меч ми е Ортон-Сена на ВМ, пошто според мене треба да има меч на топ ѕвездите на ерата на ВМ.
Ренди-Хоган се има десено на ВМ. Хоган-Вориор се има десено на ВМ.
Брет-ХБК, ХБК-Остин, Остин-Брет се има десено на ВМ.
Рок-Остин се има десено (ХХХ-Рок се нема десено на 1на1 ама сепак беа во меч за титула на ВМ), не знам зошто истово не се деси со Ортон-Сена или Панк-Сена на ВМ.

За Дејмиен ми е мило што освои пошто со ваков гимик злато е човекот ама треба малку повеќе потези да покажува во ринг и некој асален финишер нека му дадат.
Коди конечно ќе добие пуш како фејс изгледа и тоа ќе биде интересно да се види.
Се на се ептен ми се допаѓа на каде иде ВВЕ во моментов.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Па ни би рекол дека не се џобери. Зиглер со куферот им џобираше на сите а сега со Сандоу веројатно ќе биде исто (па може и да го изгуби од Коди).

А за Ортон ако не ќешне денеска поарно нека го изгуби куферот од Брајан кој и така го заслужи а Ортон кога го зема куферот не доби ни реакција на ниво на Сандоу. Само се надевам дека нема да има фуед Брајан/Аксел за ИК титулата оти тоа е патот кон симнување во мид кардот исто што им се случува на Шилд.

А за мечеви Ортон Сина Панк и Брајан на ВМ веројатно нема да има се додека РОК Брок, ХХХ, Андертејкер се појавуваат во МЕ.

За вечер се најавени Брок и РВД па би требало да биде добра епизода,.
--- надополнето: 15 јули 2013 во 21:27 ---

Heyman арно го средил Панк....

A И рвд исто:pos::pos:

Само не ми е јасно како на Шејмус не му е нешто оти се виде дека кога РВД го акна на скалите тоа не беше планирано (па судијата му пријде) па после цел меч беше ко лудак спрема РВД.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сликиве во спојлери треба пошто некои се грозат (ја не ама има некој сигурно што би се згрозил од ова).

ДБ-Аксел е можно да има меч за титула, ама не знам што планираат со нив, ќе видиме. Зиглер со куферот џобираше пошто и со пораз не губи ништо. Пример ако има меч со #1 contender нормално дека ќе изгуби Зиглер пошто и ако изгуби го има куферот а другиов мора да изгледа јако. За Шејмус не знам, можда и на него му е нешто ама не знаеме :D И Кристијан се повредил можно е да има скршено заб и да има concussion ( у моментов не ми текнува како се викаше ова на македонски), така да поприлично брутално ППВ испадна.

Вечер епизодата има потенцијал, ама ќе видиме што ќе прават :)

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Брајан да го победи Сина чисто без помош.

Book it.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
На ППВ мислам дека мора Сина да ја изгуби титулава од Брајан. Брајан се гледа дека има добра реакција од публиката и жално би било Сина да остане шампион. Очекувам Брајан да победи ако може ( што не верувам ) па после Ортон со Винс некако да го заебат и Ортон да стане хил па после да има Брајан/Сина/Ортон фуед каде што Брајан ке излезе како победник. Брајан против Панк е најверојатно меч за титула на ВМ догодина...

Панк/Брок веројатно Брок тепа но во фуедов Панк/Хајман веројатно на крај некако Панк ке излезе како победник...

Коди и Сандоу имаа интересен фуед но се надевам дека нема на Коди да му го дадат куферот.

Другово ми изгледа безвеза... Шилд веќе изгубија на важност што беше за очекување уште кога им го дадоа мидкард титулите и почнаа да му џобираат на Кристијан. Сега гледам се најавува меч Шоу/Хенри против нив па ништо чудно и да го имаат првиот пораз на ППВ. АДР/Кристијан ми изгледа безпотребно и веројатно е направен само колку АДР да има да се занимава со некого додека Зиглер не заврши со Лингстон. Со Аксл незнам што прават, никаков фуед нема а истото важи и за Фанданго и Рајбек... Кејн против Вајат би требало да биде интересно но досега нема никаков билд ап бечов...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еден совет од мене: Ако продолжиш со вакви очекувања ептен ќе се разочараш :D

Од наваму натаму ќе пишувам на латиница пошто ме мрзи да менувам фонтови :
DB/Punk nema sansa da bide mec za titula na WM, isto nema sansa DB da bide pobednik na Orton/Cena/DB feud.
I jas mislam deka Orton ke cashne na DB ama sakam toa da bide na RAW posle Summerslam kako twist. Orton kako corporate champ bi bilo dobar storyline.
Opsto PPVvo mi izgleda bas dobro so dobry storylines. Mozebi nema site mecevi da bidat fenomenalni ama storylines-ite se super.
Kako peep sakam Christian da ja osvoi titulata ama se nekako si mislam deka nema dolgo da ja drzi titulata radi Sandow. Eden od ovie sto gi spomna bez feud valjda nema da imaat mec na PPVvo. Ama aj ke vidime barem vo neizvesnost ke ne drzat za ovie da vidime dali ke imaat feud so nekoj :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Нах речиси сум 100% сигурен дека Брајан/Панк (победник на РР) ке биде меч за титула. Може само Остин ако се врати да се смени нешто но инаку не.

А Брајан мислам дека ке победи во фуедот. Ке имаат неколку меча заедно со Сина па Ортон ке ја Одбрани но на крај Ортон will tap out again. Сепак е ризик да му се даде титула на Ортон после тоа што беше позитивен на некој тестови.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се кладиме за ВМ мејн-евентот ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom