WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Исто ќе биде интересно што ќе прави Панк на МИТБ ако Панк/Брок се случи на Самерслам.

Иначе да не знае некој дали е возможно некаде во живо да се типува на интернет на ППВ мечеви ? Пошто знам дека на интернетов е возможно да се типува на ППВ мечеви ама не знам дали е возможно во живо да се типува.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Најновиот Smackdown овојпат во Охајо :)
Daniel Bryan сосема “полуде“.. според мене Damien Sandow станува досаден, a Sheamus би требало, односно заслужува шанса за шампионски појас.. Curtis Axel станува сериозен, ја одбрани интерконтиненталната титула..AJ си останува истата :rolleyes: ..препородениот Christian нова “жртва“ на Shield..
За Money in the Bank се најавува меч John Cena vs Mark Henry, а се предвидува дека Cena ќе ја одбрани својата WWE титула..Ziggler нешто упорен ми изгледа, сака да си ја врати Heavyweight титулата од Alberto Del Rio..

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Fandango, Wade Barrett, Dean Ambrose, Jack Swagger, Damien Sandow, Cody Rhodes and Antonio Cesaro.

Punk, Bryan, Orton, Kane, Sheamus, Christian, RVD

Коментари прогнози и слично? Ја мислам дека болдираните имаат најголеми шанси а после нив закосените.

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Fandango, Wade Barrett, Dean Ambrose, Jack Swagger, Damien Sandow, Cody Rhodes and Antonio Cesaro.

Мислам дека Берет ќе победи, ако се добро сеќавам пред повредата планираа да му го дадат куферот, ама се повреди. Сега би било вистинско време за него да влезе во мејн евент, или евентуално Сезаро.
РВД, типувам на него дека се враќа, а сигурно има некој добар договор склучено со некоја титула во него, а лично би сакал Крисчан, другиве не гледам поента ако би победиле

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И јас мислам дека ќе тепа Вејд а уопште нејќам он да победи. Кај другиов куфер мислам дека или ДБ или Ортон ќе тепа. Типувам на Ортон кој што ќе кешне истата вечер на Сена и ќе стане хил.
Баш ми се свиѓа концептов за МИТБ годинава. Едниот меч се ол-старс фејсови а другиот се млади и надежни хилови.

C

Castiel

Гостин

Коментари прогнози и слично? Ја мислам дека болдираните имаат најголеми шанси а после нив закосените.
Берет и Брајан се најсигурни облози.... За Амброуз е премногу рано...мада ја сакам и Коди да освои али млад е може да почека...

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Најновиот Main Event :)
Зар се исплашија The Shield од Christian..Chris Jerricho се загреа победнички пред борбата со Ryback на Money in the bank...и на крај Millions of dollars, Millions of dollars, Millions of dollars..:icon_mrgr:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не ми е јасно како може да направат Усос и Крисчан да ги тепаат Шилд....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не ми е јасно како може да направат Усос и Крисчан да ги тепаат Шилд....
Дјуд спојлерс (али го знаев ова така да нвм)

Многу смаркастично размислуваш :D
Паметно го букирале тоа нема ништо лошо со тој потег, после утакмицава ќе ти објаснам зашто :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
The Orton vs. Bryan street fight gained 104,000 viewers - one of the lowest main event gains of the whole year, finishing at a 2.92 overrun.
И ова е лошо....А ДБ требаше да добие пуш сега.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не ми е изненадувачки тоа дека изгубиле гледачи бидејќи просечниот гледаш го боли цреп за Ортон и ДБ (просечен гледач=некој што не е фан на WWE и само знае за Сена и Тејкер на пр. ) И башка мечот веќе 2 пати се случи претходната недела и не помагаше за storyline development и не беше дел од никаков feud. Да кажаа дека ќе биде No DQ 30 мин. пред мечот повеќе гледачи ќе имало.
Ама таа вечер се играше финалето на НХЛ така да..

А не знам компанијава како размислува ама по секоја логика ДБ би требало да добие пуш.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Најновиот WWE Smackdown..:)
Dublin Street Fight, досаден е веќе Damien Sandow, неколку пати веќе губи од Sheamus (Brogue Kick Fellaaaa)..среќен си е сега Daniel Bryan кој го заеба Kane (RKO)...:eek:...Kaitlyn и врати на AJ...Ryback за Chris Jerricho сега е Cryback..:unsure:.. добриот стар Christian, па и тој знае да направи Spear, не само Roman Reigns..(y)..втор пораз за Shield..толку од Fiestata на Alberto Del Rio..:D...Money in the bank here we come..

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Шо мислите Брок ќе се појави ли вечер? Ако е Панк/Аксел вс ПТП мејн евент не би ме изненадило.

Kajgana Shop

На врв Bottom