Sid Vicious
MBE
Мене стварно не ми е јасно шо мака го спотерала да јајт лајна овај Кумба. Нек ојт Перон нек трескат ракија за десетче и нека не брчит многу. Пошол Грција и Господ за такво го фатил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поефтино или сакаш поскапо нешто апартман во центар ?Некој да издава соба за двајца ( не мора со два кревети,еден е тамам ), и по можност да не делам туш со никој што е најбитно, или да познава некој што познава некој слободно по ПП а во меѓувреме ќе ги малтретирам родниниве охридски. Фала :*
П.С. Да не се сериски убијци...затоа што нема да ги сетам, прибидејќи скоро сите ми изгледаат така.
Поефтино или сакаш поскапо нешто апартман во центар ?
Во Охрид знам дека има едно прекрасно место за викенд, а и за живеење - Езерски лозја се вика![]()
Во Охрид знам дека има едно прекрасно место за викенд, а и за живеење - Езерски лозја се вика![]()
Епа нешто сум се помешалСтруга ќе да е ова
--- надополнето: 28 јуни 2013 во 04:13 ---
![]()
ФОТО: „Шанк велосипед“- најнова атракција во Охрид
Во Охрид по кејот можете да се возите со најновата атракција шанк, кој всушност е велосипед. Сите кои седат на шанкот мора да вртат со нозете на педалите за тој да се движи, јавува порталот Охрид 1.
Охриѓани што ви направија изминативе десет години!