Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Бурак е ѕвер и баша сакам да се проба во некоја појјака лига. Не ми се верува дека Ливерпул ќе тргнат по него, затоа што имаат лошо искуство со такви играчи. Тотенхем од друга страна би можел, ама треба некој да ги обавести да го анализираат играчот, затоа што не ми се верува дека помислиле на него.
Сега ќе им пратам мејл :icon_mrgr:
Тотенхем чека ние да пратиме понуда за да ни го украдат играчот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Готово ете...Глејзери се ептен лути, за 1 сат имаат состанок за раскинување на договорот. Се шпекулира дека Аврам Грант е најсериозен кандидат за негова замена.

2

~2A

Гостин
Не вреди да се расправам и да дебатирам за Велбек, за нијанса е полош од Ливерпул(циве). :ROFLMAO:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Norwich sign Fer from Twente

Продолжува Норвич, добро тимче имаат склопено.
Од играчки аспект е добро, но Фер е дури 6-то засилување во моментов. Со оглед што сите играчи кои се доведени во моментов комотно можат да аспирираат за првотимски статус според мене тешко ќе им биде да се прилагодат едни на други. Сигурно ќе купуваат уште но дали ќе бидат новиот КПР или не ќе каже времето.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Од играчки аспект е добро, но Фер е дури 6-то засилување во моментов. Со оглед што сите играчи кои се доведени во моментов комотно можат да аспирираат за првотимски статус според мене тешко ќе им биде да се прилагодат едни на други. Сигурно ќе купуваат уште но дали ќе бидат новиот КПР или не ќе каже времето.
Од истото се плашам и јас, да не поминат како КПР инаку имаат квалитет.

инаку

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom