Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1069895_488125804602187_400174222_n.png

:ROFLMAO:

Бурак е ѕвер и баша сакам да се проба во некоја појјака лига. Не ми се верува дека Ливерпул ќе тргнат по него, затоа што имаат лошо искуство со такви играчи. Тотенхем од друга страна би можел, ама треба некој да ги обавести да го анализираат играчот, затоа што не ми се верува дека помислиле на него.
Сега ќе им пратам мејл :icon_mrgr:
Тотенхем чека ние да пратиме понуда за да ни го украдат играчот.

Готово ете...Глејзери се ептен лути, за 1 сат имаат состанок за раскинување на договорот. Се шпекулира дека Аврам Грант е најсериозен кандидат за негова замена.

Не вреди да се расправам и да дебатирам за Велбек, за нијанса е полош од Ливерпул(циве). :ROFLMAO:

Norwich sign Fer from Twente

Продолжува Норвич, добро тимче имаат склопено.

Од играчки аспект е добро, но Фер е дури 6-то засилување во моментов. Со оглед што сите играчи кои се доведени во моментов комотно можат да аспирираат за првотимски статус според мене тешко ќе им биде да се прилагодат едни на други. Сигурно ќе купуваат уште но дали ќе бидат новиот КПР или не ќе каже времето.

Од играчки аспект е добро, но Фер е дури 6-то засилување во моментов. Со оглед што сите играчи кои се доведени во моментов комотно можат да аспирираат за првотимски статус според мене тешко ќе им биде да се прилагодат едни на други. Сигурно ќе купуваат уште но дали ќе бидат новиот КПР или не ќе каже времето.

Од истото се плашам и јас, да не поминат како КПР инаку имаат квалитет.

инаку
1003683_619607358059096_992535946_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom