Тотенхем чека ние да пратиме понуда за да ни го украдат играчот.Бурак е ѕвер и баша сакам да се проба во некоја појјака лига. Не ми се верува дека Ливерпул ќе тргнат по него, затоа што имаат лошо искуство со такви играчи. Тотенхем од друга страна би можел, ама треба некој да ги обавести да го анализираат играчот, затоа што не ми се верува дека помислиле на него.
Сега ќе им пратам мејл
Готово ете...Глејзери се ептен лути, за 1 сат имаат состанок за раскинување на договорот. Се шпекулира дека Аврам Грант е најсериозен кандидат за негова замена.МОЈС АУТ
Ако олцните годинава во ЛШ, ќе купувате часовници од 400-500 илјади евра за да го враќате Ди Матео.МОЈС АУТ
Не вреди да се расправам и да дебатирам за Велбек, за нијанса е подобар од Ливерпул(циве).
Од играчки аспект е добро, но Фер е дури 6-то засилување во моментов. Со оглед што сите играчи кои се доведени во моментов комотно можат да аспирираат за првотимски статус според мене тешко ќе им биде да се прилагодат едни на други. Сигурно ќе купуваат уште но дали ќе бидат новиот КПР или не ќе каже времето.
Од истото се плашам и јас, да не поминат како КПР инаку имаат квалитет.Од играчки аспект е добро, но Фер е дури 6-то засилување во моментов. Со оглед што сите играчи кои се доведени во моментов комотно можат да аспирираат за првотимски статус според мене тешко ќе им биде да се прилагодат едни на други. Сигурно ќе купуваат уште но дали ќе бидат новиот КПР или не ќе каже времето.