burn84
Говорете Македонски
Да де а средината се андерграундци што во душа се кремци.Е како не, не е светов поделен само на кремци и андерграундци. Има мал милион подвидови. Ја пример ни во едните ни во другите не спаѓам.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да де а средината се андерграундци што во душа се кремци.Е како не, не е светов поделен само на кремци и андерграундци. Има мал милион подвидови. Ја пример ни во едните ни во другите не спаѓам.![]()
Па Кремци се деца на богатите, добри коли,злато, растурање на пари,најнова облека и постојано се со фармерки и добра фризура.
Ние посиромашните остануваме Брилијантин.
Не е точна таа констатација.Е ова е баш она што ги опишува кремците..
Ај признајте си сега ...онака да имете да си дозволите гардероба од Hugo boss...bluberry.cerutti...lacoste и да не набројувам други ...не бе ке речете некјам јас ова кремски е ...
.....фини пантолончиња, кошулче , чевличиња и најважниот момент е џемперот префрлен преку рамења :seir: и се разбира косата залижана на една страна ....
ова е основа за ‘‘крем‘‘
Да те надополнам...
Тоа "квази кремци" се снобови!!!
I ako u tvojata tasna imas novcanik , mobilen , krem za race , labelo i kondomi za sekoj slucaj e toa ti e kremac ipol.kremcinja se decki koj znaat da ziveat , uzivaat u raskosh , da voze doba kola , vnimavaat na obleka, flizura , modni detalji , da se ponasaat prilicno na visoko na nivo i normalno ne e kremec ako ne sedi nekoja dobra do nego![]()
toa veke ti e neguvan maz so sekoja devojka ke go saka !I ako u tvojata tasna imas novcanik , mobilen , krem za race , labelo i kondomi za sekoj slucaj e toa ti e kremac ipol.![]()
toa veke ti e neguvan maz so sekoja devojka ke go saka !
e veke za maz neznam , ne se zanimavam so niv toa veke druga tema i ne me zanimaИли пак маж