Кремци?

Само едно ќе кажам.....

Ние обичните како што можеме муабети да си правиме од секаков вид...и да си олесниме со тоа што ќе си ја кажеме маката на најблиските другари...е тоа дамите и господата кремци не го можат.....

Нивниот муабет е за тоа кој колку испил и со колку на саат возел со колата...со тоа што многумината од нив запаѓаат во депресии и почнуваат со дроги само поради тоа што немаат во кого утеха да најдат и сфаќаат дека се е само интерес!!!
Темата е во Мода и убавина, би ве замолила да се држите стриктно за изгледот на „кремците“ и за дефинирањето на самиот поим од моден аспект.

Данке.:icon_lol:

Епа тогаш не треба да ставате прашалник после "Кремци".....(бидејќи боде очи и луѓето сакаат да си го кажат својот аспект на гледање за кремците во целост)...

Него еве да се вратам на темата.....

Незнам зошто ама како крем треба секогаш да помислуваме и на џет сетот.....и сами знаете дека џет сетот си имаат свој стилисти модни советници и сл.....така да не продолжувам понатаму затоа што ќе кажувам неадекватни работи заради кои џет сетот плаќаат огромни средства за тој нивни култ.

за тхе енд ќе кажам....се што е квази-снобски крем ја грди сликата за модниот вкус на оригиналниот крем во џет сетот...
:smir:

Вака да ви објасни тета: има кремци и квази кремци. Оние вистинските кремци имаат социјален статус, значи имаат име пред се, имаат позиција во градот, богати и славни се, од јака фамилија и плус она вашето добро се носат, марки, добри коли, мотори, ВИП места. Е тоа се вистинските кремци, значи име+статус+пари...

Е спротивно на тоа има квази кремци, кои сакаат да станат кремци преку ноќ...Е не може! ДА имаш пари не значи дека си кремац. За мене квази кремци се оние кои мислат дека откако ќе облечат бренд, или ако одат во вип локали кремци се... Е не оди тоа така.

Така јас го сфаќам ова, не мора да значи дека е така.

potpolno se slagam so tebe... denes krem moze da stane sekoj..ama ne moze sekoj da stane krem so pozadina..bidejki ne e vazna samo markata koja ja nosis na sebe...toa se prazni luge koi svoeto poteklo sakaat
da go sokrijat pozadi marka...ziva patetika..a za real krem sekoja cest..

Дечки кои нивните родители немале доволно време да им се посветат коа биле мали,а за замена добивале марка облека и слични работи и прераснале во лигуши кои немаат свое јас,па незнаат како да се идентификуваат и добијат соодветен статус и почитување во друштво,па мораат присилно да го прават тоа,прогласувајќи си се за кремци.Ама јбг,не им успева на сите,ако си го имаш клошарското ќе си го имаш како сакаш биди облечен.Некогаш убаво е да се потсетат ваквите дека има црешичка над кремот!
Никогаш не сум го сфаќала тоа нема ни да го сфатам,никогаш во животов мој не ми било важно тоа,баш напротив...

Кремци се мажи на кои се палат 98% од спонзорушите и дури 25% од „обичните смртнички“.

Кремац не е заебанција.

Ее богами не е:pos::pos:

Вака да ви објасни тета: има кремци и квази кремци. Оние вистинските кремци имаат социјален статус, значи имаат име пред се, имаат позиција во градот, богати и славни се, од јака фамилија и плус она вашето добро се носат, марки, добри коли, мотори, ВИП места. Е тоа се вистинските кремци, значи име+статус+пари...

Е спротивно на тоа има квази кремци, кои сакаат да станат кремци преку ноќ...Е не може! ДА имаш пари не значи дека си кремац. За мене квази кремци се оние кои мислат дека откако ќе облечат бренд, или ако одат во вип локали кремци се... Е не оди тоа така.

Така јас го сфаќам ова, не мора да значи дека е така.

Е така го сфаќам и ја ова, има разлика, како што кажа ти, квази кремци и вистински кремци. Оние што сакаат да се некои и нешто преку ноќ и овие другите кои со текот на времето го добиле епитетот.

Кремциве се обични фалбаџии!!!Јас имам ова јас имам тоа...толку пари....А бе за нив само една бомва и сафи кремци ќе стане!!!!!

кремски стил за мене е човек кој изгледа средено и модерно!до таа мера што изгледа забегано и кичесто!
и јас се облакам понекогаш посредено!со кошулче,убав кајш,спортско-елегантни кондури но пак изгледам како клошар!што значи дека немам стил за у крем!а и никад не сум се осеќал така!ниту сум сакал да бидам меѓу нив!
според мене не е работата до парите!па кој има пари-ќе се облака кремски!мислам дека тоа си е желба и ништо повеќе!
ги презирам тие луѓе и нивните муабети и нивниот кремски стил!
јас сум за клошарски стил-ако има таков!ако нема ќе го создадам!

Ostavete gi kremcite neka si go uzivaat zivotot. Ne moras da turivas sol vo druga supa. Mene bas mi se interesni: sminkercinja, zabegani, pedercinja, smizli ...

tie sto posvetuvaat vnimanie na sebe, sto pazat na se, pa duri i ni edno vlakno od kosata da ne im strci. najcesto nekoi bogati ligusi

Top lugje!!!tie sto se vistinski kremci ne se ponasaat taka kako tie sto stanale preku nok kremci i sto mislat deka se kremci a vsusnost ne se.Tie sto stanale preku nok se obicni ligusi a vistinskite si znaes jaka zenska,kola,motor,pari,kukja,od jaka familija i to:)

Нај точна дефениција за кремци
Е како не, не е светов поделен само на кремци и андерграундци. Има мал милион подвидови. Ја пример ни во едните ни во другите не спаѓам. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom