The National

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување

Форест, знам дека ја следиш темава да не те пингувам, кажи дека песнава ти ги скокотка ганлиите. :icon_lol:

Кавер на Sleep Аll Summer од Crooked Fingers, заедно со Ени Кларк (St. Vincent). Гласовите на Мет и на Ени меѓусебно совршено се надополнуваат.

Кавер на Sleep Аll Summer од Crooked Fingers, заедно со Ени Кларк (St. Vincent). Гласовите на Мет и на Ени меѓусебно совршено се надополнуваат.

Мене многу добар ми беше дуетот со Џастин.

И покрај тоа шо ногу пати се наоѓам како пцујам по прегласниот инструментал, не отстапувам и од тоа дека гласот на Мет сам по себе е музика. Остало е само декор.

Ептен ги слушам, не знам оти сум ја испуштил темава :eek:
Еден од ретките алтернатив рок бендови од поновите шо ги поштувам ептен и би вредел да се спомнат у реченица со рејдиохед :)

Ептен ги слушам, не знам оти сум ја испуштил темава :eek:
Еден од ретките алтернатив рок бендови од поновите шо ги поштувам ептен и би вредел да се спомнат у реченица со рејдиохед :)

Шо не ги стаиш на аватар ако ги сакаш?

Io Sono Interista слушна? А А А А А А А а а а а?

Шо не ги стаиш на аватар ако ги сакаш?

Io Sono Interista слушна? А А А А А А А а а а а?
Ќе дојде на ред пак: Lost, Ленон во Њујорк, Интер (ставено во мирување поради проблеми со притисокот), Radiohead Андроидот, Chandler Bing (Бене ми го зема тој), Flying Spaghetti Monster, Кум и Разно.

Се наоѓам како со неа на рипит, веслам низ ерозијата на многу ноќи. Ексхумација на моето ја - ки знае каде заборавено, ја варди привремената изгубеност ми, ја дрибла реториката на осаменоста ми.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom