Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
High Violet е одличен албум и нема споредба со новиот за кој можам исто да констатирам дека е најслаб албум на бендот досега.The National се бендот со кој јас после многу години повтирно почнав да слушам музика.
The Boxer е веројатно најдобриот албум воопшто во последните 15 години. Сум ги гледал во живо во Загреб, имаа фантастичен настап.
Она што ме загрижува кај нив е постепениот пад на квалитетот. Ultraviolet е послаб од претходниот албум, а новиот албум е послаб од двата, и можеби најслаб воопшто на бендот.
Сега забележав дека сум напишал Ultraviolet наместо High Violet.High Violet е одличен албум и нема споредба со новиот за кој можам исто да констатирам дека е најслаб албум на бендот досега.
После Boxer, High Violet мене ми е најдобар албум на The National.
Не, не, не, не се смеам, туку имам подобра идеја...Сега ќе ја обелоденам јавно листата на твоите најдобри албуми од The National подредени од најдобар кон најслаб, па да ти се смее цел форум комплет.Meне ми е срам да пишам, пак ќе ми се смее Ебиветарот.
Последниот албум е класично рециклирање.А ја па мислам дека Trouble will find me може да се носи со сите нивни досегашни. Не е тачно дека им е најслаб.
дај молимве.
Не е правило дека рециклираното секоаш испаѓа лошо.Последниот албум е класично рециклирање.
Реално, овој бенд нема повеќе што да даде. И онака не верувам во бендови кои имаат 30 албуми..
А ти твојата како ја подреди, според квалитет или како тебе ти се свиѓаат/те погодуват?Не, не, не, не се смеам, туку имам подобра идеја...Сега ќе ја обелоденам јавно листата на твоите најдобри албуми од The National подредени од најдобар кон најслаб, па да ти се смее цел форум комплет.
Жирито од Македонски Идол да ја правеше мислам дека ќе излезеше подобра.
Еве ја листата на wot подредени од послаб кон подобар.
6. The National
5. Boxer
4. Alligator
3. Trouble Will Find Me
2. Sad Songs for Dirty Lovers
1. High Violet
Нека погледнат сите каде котираат Boxer и Alligator на твојата листа.
боља верзија за поентава, а и јас мислам може да се носи.А ја па мислам дека Trouble will find me може да се носи со сите нивни досегашни. Не е тачно дека им е најслаб.
дај молимве.