Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.614
Фулам и досега имаше милијардер за газда. И на Виган сопственикот е најбогатиот Британец во спортскиот бизнис.

Има, ама не се расфрла со пари... татко му на Доди Ал Фаед...
Овој(Шакид Кан) е двојно побогат, и е сопственик на Џексонвил Јагуарс, и според неофицијални информации, има поголеми амбиции од најголемото достигнување во историјата на Фулам, квалификување во ЛЕ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тоа квалификување беше многу повеќе од квалификување, туку беше финале во ЛЕ (ако не се лажам).

Ако се реши да вложува во екипата баш ќе биде добро за лигата, ќе се зголеми конкуренцијата и ќе има уште поголема битка за во Европа. Ама ќе видиме прво дали ќе се реши да прави некаков сериозен проект.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Од саатниците за одбележување е дека Јунајтед-Челзи ќе се игра на 26ти Август во 21:00 по нашки само 3/4 дена пред Супер Купот што ќе го игра Челзи :cuc:
Ако е стварно вака овие од ФА прават глупости тогаш несомнено. Интересна ќе биде реакцијата на Моу на сето ова.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако е стварно вака овие од ФА прават глупости тогаш несомнено. Интересна ќе биде реакцијата на Моу на сето ова.
Стварно е вака :) Му ми изгледа мене смирено така да не очекувам многу шокантни изјави во овој run негов. Ама најзафркнатото во времето на одигрување на мечот е тоа што на тој датум во Англија се одбележува некаков ден (незнам точно што) и можно е да настане ситуација навивачите на Челзи што ќе патуваат во Манчестер да не успеат да го фатат последниот воз за Лондон, е во таква ситуација.. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Проблемот е што се умешаа сега и БТ спортс со преносите. Сите сакаа нов тв дил за повеќе пари, сега ќе трпат. Што поскоро сфатат дека колку поНЕизедначени тимови во лигата е толку подобро и дека е подобро се укине боксинг деј периодот, тоа ќе е подобро за англиските тимови во Европа.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.405
Поени од реакции
26.396
Од саатниците за одбележување е дека Јунајтед-Челзи ќе се игра на 26ти Август во 21:00 по нашки само 3/4 дена пред Супер Купот што ќе го игра Челзи :cuc:

Не мора паника да се дига, ние играме на 27-ми август против Фрајбург.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не мора паника да се дига, ние играме на 27-ми август против Фрајбург.
Супер :icon_mrgr: Вас ептен ве заебале :D
Не кревам паника за натпреварот рано е, а и 3-4 дена е иста разлика како и коло и меч од ЛШ, повеќе е проблемот за навивачите и неодговорноста на ФА.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Дај бе нека почне ова чудо, преку курац веќе и од Тиаго и од Стротман и од Роналдо, сакам фудбал да гледам!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

- Тадааааам... јаки стануваат послабиве екипи ко Сотон и Норич у пм...
Убаво си рече поранешниот член fantomX кога се бунеше за ова што се прави во ПЛ ама му се смееа и го правеа луд. Ќе се види ефектот најубаво во Европа. Памтам убаво кажа, не знам како сакате да се сконцентрира Челзи на ЛШ кога води мртва трка за титула со Ман Утд дома и после првиот меч со Интер, додека игра Интер со боси екипи Модена и Чезена, Челзи ќе игра со Евертон и ќе мора подеднакво да вложи напор со нив како и со Интер.

Не сакам сеа да ме цитирате еј абе немој така за Модена, Чезена јаки се што ги направи, нека бидат било кои рандом екипи, ќе ми ја сфатите поентата на постов.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Убаво си рече поранешниот член fantomX кога се бунеше за ова што се прави во ПЛ ама му се смееа и го правеа луд. Ќе се види ефектот најубаво во Европа. Памтам убаво кажа, не знам како сакате да се сконцентрира Челзи на ЛШ кога води мртва трка за титула со Ман Утд дома и после првиот меч со Интер, додека игра Интер со боси екипи Модена и Чезена, Челзи ќе игра со Евертон и ќе мора подеднакво да вложи напор со нив како и со Интер.

Не сакам сеа да ме цитирате еј абе немој така за Модена, Чезена јаки се што ги направи, нека бидат било кои рандом екипи, ќе ми ја сфатите поентата на постов.
Ти ја сфаќаме поентата и во право е се ова ама не треба ова да се смета за оправдување, играње во најјаката лига (и пази чудо тоа не е е Ла Лига) си зема свој данок.
И Вардар во своја лига игра со боси екипи како Турново а Стеауа со екипи како Динамо Б,Рапид и Клуж па ќе не победат.
Тоа што Интер или било која рандом екипа игра против Чезена исто им зема данок поради тоа што кога ќе се сретнат со екипа што не е Модена ќе треба комплетен план да менуваат за да ја поминат екипата фаворит.

Тоа што се игра со посилни екипи им помага (исто колку што и им одмага) на екипите да влезат во некаков играчки ритам и да бидат подготвени за секакво темпо.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Ај цитирајте го оној, кој мислеше дека Сандерленд се будали ако го земат Џакот :)

Еве го најдов јас...

(y)
Хахха. Ај ти се молам пријателе кажи ми каде мислам дека Сандерленд се будали ако го земат? Едноставно ми беше интересно бидејќи нискорангирана екипа од ПЛ е заинтересирана за втор состав на Јуве и тоа за солидна пара :D. Колку грешка си ми го сфатил постот :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да да, втор состав на Јуве, ама стандардно игра за Италија. Со потсмев ти беше пишан постот, демек нема шанси да го земат или да го продаде Јувентус.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Да да, втор состав на Јуве, ама стандардно игра за Италија. Со потсмев ти беше пишан постот, демек нема шанси да го земат или да го продаде Јувентус.
Значи ми ги читаш мислите (y). За Џакерини најмалку ми е грижа верувај ми. Но, ајде што да правам кога имаш способност да интерпретираш јас што сакам да кажам. Браво за тоа.

Ilumious

Јас не ти ја сфаќам поентата на постот воопшто. Можело и на Интер да му се погоди да игра со Јуве, Милан, Фиорентина, Рома, Удинезе, Палермо, Наполи, Сампдорија и тако даље... И за да ги победи тие екипи тогаш, верувај Интер требаше исто така да вложи огромен напор. Всушност 4 дена пред да игра со Барса дома, Интер играше со Јуве и победи 2-0, а потоа ја победи и Барса 3-1. Во тој момент на табелата на Сериа А Интер беше втор и ако не победеше, јок триплете. Тогаш Јуве беше не тоа што е денес, но Интер се намачи до 75та мин. со индивидуално неверојатниот гол на Маикон да победи. Затоа не доловувам баш што сакаш да кажеш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom