Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е голема работа за ТПЛФ. Да одлучуваш каде ке поминува линија со гас, колку, како и зошто стануваш без малку Регулатор. ТПЛФ веке е диструбтер за гас во некои општини ова ке оди мн.во нивен прилог. Мислам дека после ова апетитот на Русите за јавна понуда на ТПЛФ е завршена работа само и цената сега ќе биде друга. Држете ги акциите, како што не се тргува подолго време мн.лесно ке помине во оној дел без ценовен лимит па може да експлодира.

Отиде денес ТПЛФ -10%. Нешто слабо оди тргнувањето.

Имам впечаток дека некој добро ја игра. Вчера споменав дека топлиф. за малце не премина во неконтинуирано тргуање и еве денес некој се потруди да не е така. Треба менаџментот да почне да ја применува одлуката за одбрана на цената што ја донесе доволно чекаа.

Значи сега е времето за купување ;)

Значи сега е времето за купување ;)

Лично би почекал да стане поликвидна акцијата, вака тешко е да се одреди колку реална е оваа цена. Можеби е доста потценета, можеби е преценета.

Лично би почекал да стане поликвидна акцијата, вака тешко е да се одреди колку реална е оваа цена. Можеби е доста потценета, можеби е преценета.

(n) па сигурно тендерот го добиле валда нема да излезе нешто на опачки :notworthy:јас мислам дека е пре пре под ценета немојте да ме сваќате погрешно не ја штитам компанијата но според извештаите тоа го покажува, или пак грешам :love:

Koga sme veke kaj preceneti i potceneti akcii sto mislite za KMB, vreme e za vleguvanje ili ke paga uste?

Онака реално ме интересира. Видел некој фајде од тргување на берза? Или е само (поскапа) забава ?

Допрва ќе паѓа.

Извор?
--- надополнето: 2 јули 2013 во 22:59 ---
Онака реално ме интересира. Видел некој фајде од тргување на берза? Или е само (поскапа) забава ?

Сега за сега сум во минус, така да ќе му дојде некој вид на коцка.

ТПЛФ падна.
леле, ненормални работи се ова

ТПЛФ падна.
леле, ненормални работи се ова

Уште едно паѓање од 10%. Ако падне уште еднаш ќе отиде под 1000 денари, можеби тогаш е време да се оди на buy.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom