Македонска берза

Член од
10 мај 2009
Мислења
827
Поени од реакции
541
Ова е голема работа за ТПЛФ. Да одлучуваш каде ке поминува линија со гас, колку, како и зошто стануваш без малку Регулатор. ТПЛФ веке е диструбтер за гас во некои општини ова ке оди мн.во нивен прилог. Мислам дека после ова апетитот на Русите за јавна понуда на ТПЛФ е завршена работа само и цената сега ќе биде друга. Држете ги акциите, како што не се тргува подолго време мн.лесно ке помине во оној дел без ценовен лимит па може да експлодира.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Отиде денес ТПЛФ -10%. Нешто слабо оди тргнувањето.

Член од
10 мај 2009
Мислења
827
Поени од реакции
541
Имам впечаток дека некој добро ја игра. Вчера споменав дека топлиф. за малце не премина во неконтинуирано тргуање и еве денес некој се потруди да не е така. Треба менаџментот да почне да ја применува одлуката за одбрана на цената што ја донесе доволно чекаа.

Член од
11 април 2013
Мислења
65
Поени од реакции
39
Значи сега е времето за купување ;)

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Значи сега е времето за купување ;)
Лично би почекал да стане поликвидна акцијата, вака тешко е да се одреди колку реална е оваа цена. Можеби е доста потценета, можеби е преценета.

Член од
11 април 2013
Мислења
65
Поени од реакции
39
Лично би почекал да стане поликвидна акцијата, вака тешко е да се одреди колку реална е оваа цена. Можеби е доста потценета, можеби е преценета.
(n) па сигурно тендерот го добиле валда нема да излезе нешто на опачки :notworthy:јас мислам дека е пре пре под ценета немојте да ме сваќате погрешно не ја штитам компанијата но според извештаите тоа го покажува, или пак грешам :love:

Член од
10 април 2013
Мислења
1.118
Поени од реакции
714
Koga sme veke kaj preceneti i potceneti akcii sto mislite za KMB, vreme e za vleguvanje ili ke paga uste?

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Онака реално ме интересира. Видел некој фајде од тргување на берза? Или е само (поскапа) забава ?

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Допрва ќе паѓа.
Извор?
--- надополнето: 2 јули 2013 во 22:59 ---
Онака реално ме интересира. Видел некој фајде од тргување на берза? Или е само (поскапа) забава ?
Сега за сега сум во минус, така да ќе му дојде некој вид на коцка.

Член од
19 октомври 2012
Мислења
182
Поени од реакции
38
ТПЛФ падна.
леле, ненормални работи се ова

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
ТПЛФ падна.
леле, ненормални работи се ова
Уште едно паѓање од 10%. Ако падне уште еднаш ќе отиде под 1000 денари, можеби тогаш е време да се оди на buy.

Kajgana Shop

На врв Bottom