McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Порано ретко јадев во Mc, но во последниве 2,3 години наназад ич.
Прва причина заради која не јадам, е тоа што се отрув од храната, два пати.
Зејтинот во кој се пржат компирите, си стои со денови, така што и наредните денови компирите се пржат во стариот гнасен зејтин.
Хамбургерченценценцата им се за никаде.Не најадуваат,а и ми се згади да ги пробам откако сестра ми, ми кажа една гнасна работа, кога таа била таму со другарките.
Mc' Donalds sucks, indeed.

Прееска јадев...
И пази молим ти се..
Чекам на ред за да нарачам и една жена пред мене си нарачува и ме извади од такт.. и послем тоа прашува овој кој е на ред и ја викам ЈАС сум и овој ми вика госпоѓата е на ред.. :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: И се изнервирав и отидов на друга каса..
И више НИКАД нема да купам од таму !!!
Леле доста..не ме потсеќај..500 саати те чекав!
Знаев дека требаше во центар да одиме..
Он:Баш ми се допаѓаат оброците али компирчињата :vozbud:
Мајка ми дома прави исти такви :pipi:

Леле доста..не ме потсеќај..500 саати те чекав!
Знаев дека требаше во центар да одиме..
Он:Баш ми се допаѓаат оброците али компирчињата :vozbud:
Мајка ми дома прави исти такви :pipi:
Хахахахаха ќути..
Затоа нареден пат идеме у центар...

ништо не јадам од таму..тоа хамбургерот е помал од мобилен телефон тоа шо е у натреа ако може да се нарече плскавица има многу чуден мирис истото важ и за кечапот :pov::pov:

во мекдоналс јадам хамбургер ама малце е мал ама нема везе

ништо не јадам од таму..тоа хамбургерот е помал од мобилен телефон тоа шо е у натреа ако може да се нарече плскавица има многу чуден мирис истото важ и за кечапот :pov::pov:

во мекдоналс јадам хамбургер ама малце е мал ама нема везе

за двајцата> појдете до 7мица...да видите хамбургер шо се вика..120 ден али вреди...

иначе мекдоналдс...мали се многу бе...али па има простор кај да седнеш ова она...

ке појдам бе ке го пробам и тоа чудо

Прееска јадев...
И пази молим ти се..
Чекам на ред за да нарачам и една жена пред мене си нарачува и ме извади од такт.. и послем тоа прашува овој кој е на ред и ја викам ЈАС сум и овој ми вика госпоѓата е на ред.. :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: И се изнервирав и отидов на друга каса..
И више НИКАД нема да купам од таму !!!

Дај Мариа молимте не ги лажи децата, вчера пак беше у мц и збор не кажа.. :pos2:

А иначе сега им е сезона и нема смисла да имаат толку малку вработени, бидејќи додека чекаш на ред ти се одјадува... [зборам за Мекдоналдс во Аеродром].

Дај Мариа молимте не ги лажи децата, вчера пак беше у мц и збор не кажа.. :pos2:

А иначе сега им е сезона и нема смисла да имаат толку малку вработени, бидејќи додека чекаш на ред ти се одјадува... [зборам за Мекдоналдс во Аеродром].
Ццц мора да ме издаваш.. па забораив на тоа шо се десило. :smir:

Абе ок е се =) АМа дефинитивно им требаат повеќе вработени ... Не иде покрај Мкдрајв/фул хаус народ внатре да ти работат 2 каси на кои служат 2ца +идат до мкдрајв .... Ке ти се одјаде дур дојдеш на ред а + има мангупи што мислат ако земат пред тебе господ во гаќи го виделе ....

Кога јадам од Мц без 2-3 оброка не сум зашто шала на страна .... НЕ НАЈАДУВААТ ... Разликата меѓу Мкдоналдс во Македонија и Мкдоналдс во светот е ОГРОМНА ....

не ми се убави...ти требаат 5 сендвичи за да се најадиш...

najubaviot mc donalds restorant vo nashava okolina(gcka,srbija,bugarija,turcija) se naogja vo tetovo. ako ne veruvate pojdete pa ke vidite.
enterierot e mnogu moderen i ubav a i dvorceto e malo i dobro stokmeno.

Мааа јоок бе.Едино некој да части за роденден ондак идам али вака не.Џабе ќе арчам пари кога не ме најадува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom