B
Blade Torch
Гостин
Изгледа тебе ти се повраќа бидејќи тој победи нели. Ама тоа тие. не тагувај толку
многу ми е лошо , ама ќе прошетам малце на свеж воздух , ќе бидам ок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа тебе ти се повраќа бидејќи тој победи нели. Ама тоа тие. не тагувај толку
Не му беше публиката крива, не праи драми, него некој му дофрли нешто, т.е. му кажа, и овој палец нагоре му даде, толку, и сам беше свесен дека он е крив за загубениот гејм и никој друг, а публиката секако не смее да дофрла такви работи поготово не во таков период од мечот, кога сервира за победа. Федерер со shut up се обрати кон боксот на Ноле во еден наврат, а не па некој директно нешто нему да му кажеше.Мораше да се направи попаметен Нолето Балкански , демек публиката му беше крива што муи направија рибрејк во 3ти сетТие се тие мали нешта од кои ти се повраќа .
Тој си остана доследен на својот стил на игра. А воопшто не е лесен противник. Нема слабост ни на форхенд а уште помалку на бекенд. Сега во вакви мечеви и грешките се неизбежни. Некој мора да згреши. Дури и освои доста долги поени (37 беше едниот) а тоа воопшто не е лесно против Новак.Kako be bil odlicen koga vo vtoriot set naprai brejk po uzasna greska na Novak, cist forhend zakuca u mreza, a posle go izgubi setot od 4-2 na 4-6. Sega vo taj brejkot se plasi da odi napred na mreza kako zena nekoja.
Тој си остана доследен на својот стил на игра. А воопшто не е лесен противник. Нема слабост ни на форхенд а уште помалку на бекенд. Сега во вакви мечеви и грешките се неизбежни. Некој мора да згреши. Дури и освои доста долги поени (37 беше едниот) а тоа воопшто не е лесно против Новак.
Новак не е Лопез. Разликата е голема. На почетокот излезе неколку пати ама доби екстра прецизни пасинг шотови и потоа се повлече.Aj pogledni go mecot so Lopez i kazi mi dali Has ostanal dosleden na svojot stil na igra.
Спорд мене Делпо ќе му биде најнезгоден противникНема Новак кој да го добие на овој Вимблдон освен Мареј.
Само Мареј некои чудни фаци правеше во вториот сет.
Ферер губи од Делпо 100% освен ако овој не се повреди.Стефан ништо од кобењето овој пат
Инаку најдобро 1/4 финале дефинитивно ќе биде Ферер-Дел Потро,но и натпреварите на Мари и Ноле ќе бидат јаки.И може ќе се смеете,ама се си мислам дека Вердаско ќе победи задутре.Јанович едноставно мора во 1/2 финале.Па таму шо биде нека биде.
п.с. Хас милион пати побетер однос имаше на теренот, дека играше на централен па се воздржи од кршења на рекетот.