The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Poleka, ne fakja malerot od odma, vo edno od slednite dve kola bi trebalo da fati. :D

До финале нека стигне, да нема загуба на поените, па после што бидне нека бидне, ама знаејќи дека и нема некоја голема конкуренција моментално, штета ќе биде да не го освои слемот.
И доволно му напраивте малер со кукањето на Дарди дека ждребот бил наклонет накај Новак, на крајот полесен има Мареј. :)

Да бе. Светот престана да се врти откако изгуби Федерер. Организаторите размислувале да го прекинат турнирот, но атер за Мареј сепак решиле да продолжи.
Пали се на дефанзивни тенисери, што да ти кажам. Поздравче

До финале нека стигне, да нема загуба на поените, па после што бидне нека бидне, ама знаејќи дека и нема некоја голема конкуренција моментално, штета ќе биде да не го освои слемот.
И доволно му напраивте малер со кукањето на Дарди дека ждребот бил наклонет накај Новак, на крајот полесен има Мареј. :)

Jas nikogas ne sum kukal za nekoj zdreb, ostaj ti Dardi sto zbori. Ja ova so malerive se zaebavam samo, iskreno mi e gajle koj ke osvoi iako sakam Marej da go osvoi svojot prv Wimbledon, dosta cekaa Britancive. Sho znam, spored igrata do sega Novak e favorit ali nikogas ne se znae, cim Federer i Nadal zagubija od Stakhovski i Darcis jas veruvam vo se.

Ајде спамирајте да се руши рекордот на РГ. :D

Флипкенс - Бартоли
Лисицки - Радванска

1/2 финалињата. :D

Ајде спамирајте да се руши рекордот на РГ. :D

Флипкенс - Бартоли
Лисицки - Радванска

1/2 финалињата. :D

Флипкенс - Бартоли е најлевото полуфинале во последните 20 години на Вимблдон. :D

Победникот од Лисицки - Радванска би требало да биде новиот шампион на Вимблдон. Јас би сакал Радванска, затоа што таа дефинитивно заслужува еден слем. :)

Флипкенс - Бартоли е најлевото полуфинале во последните 20 години на Вимблдон. :D

Победникот од Лисицки - Радванска би требало да биде новиот шампион на Вимблдон. Јас би сакал Радванска, затоа што таа дефинитивно заслужува еден слем. :)

Svasta se desavaat na ovogodinesniot Wimbledon, Kvitova od Flipkens gubi, Sarapova od De Brito, Nadal od Darcis, Roger od Stakhovski... Fali uste Bartoli da go osvoi i da idam lasta da se dzitnam od kameni. Jas licno sakam Lisicki da osvoi iako nema da mi bide krivo ako osvoi i Radwanska, stvarno zasluzuva eden slem, vekje nekolku godini e vo vrvot na zenskiot tenis a radi likovi ko Serena, Azarenka i Sarapova ne osvojuva premnogu tituli.

Svasta se desavaat na ovogodinesniot Wimbledon, Kvitova od Flipkens gubi, Sarapova od De Brito, Nadal od Darcis, Roger od Stakhovski... Fali uste Bartoli da go osvoi i da idam lasta da se dzitnam od kameni. Jas licno sakam Lisicki da osvoi iako nema da mi bide krivo ako osvoi i Radwanska, stvarno zasluzuva eden slem, vekje nekolku godini e vo vrvot na zenskiot tenis a radi likovi ko Serena, Azarenka i Sarapova ne osvojuva premnogu tituli.

Нитиу Бартоли ниту Флипкенс имаат шанса против Радванска во финале. Само што Радванска ќе види многу мака со Сабине....

Нитиу Бартоли ниту Флипкенс имаат шанса против Радванска во финале. Само што Радванска ќе види многу мака со Сабине....

Tesko ke e premnogu ama iako silno posakuvam da tepa Sabine sepak mislam deka ke potklekne vo 1/2 finaleto. Sve zivo vrakja Radwanska, ne znam kolku ke izdrzi Sabine vo toj ritam...

Tesko ke e premnogu ama iako silno posakuvam da tepa Sabine sepak mislam deka ke potklekne vo 1/2 finaleto. Sve zivo vrakja Radwanska, ne znam kolku ke izdrzi Sabine vo toj ritam...

Денес Ли можеше да добие, но направи мал милион неизнудени грешки. Лисицки е помалку агресивна од Ли (сите се помалку агресивни од Ли:)) и ако најде добар баланс помеѓу агресивноста и чувањето на топчето во игра, може да добие.

А замисли Флипкенс освојува у женска, а Вердаско у машка конкуреција. :icon_lol:

Утре ќе бидам за Ферер против Дел Потро иако шансите реално 60-40 за Дел Потро се според мене. Останатите полуфиналисти се горе долу познати.

А замисли Флипкенс освојува у женска, а Вердаско у машка конкуреција. :icon_lol:

Утре ќе бидам за Ферер против Дел Потро иако шансите реално 60-40 за Дел Потро се според мене. Останатите полуфиналисти се горе долу познати.

Флипкенс кога се појави, сите велеа дека е новата Анин. Повредите скоро и ја уништија кариерата. Инаку, воопшто не е лоша тенисерка.

Utre Delpo gubi od Ferer , ke padne kondiciono ,pitbulot e neumorliv a Delpo ne moze da igra tri seta agresivno . Marej i Novak ne bi trebalo da imat problemi , a Janovich (da kazuvashe nekoj pred Wimby ke go pravea lud) e najsiguren za polufinale

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom