Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Meне од цел пост, најмногу впечаток ми остави тоа во заградата. Оти после 3 недели? :D
протестираше против како што ги нарече тој "летните набавки" на клубот :D

Евреинот ќе си го изгради Челзи во империја нареднава декада.
Доста се да се видат вложувањата во академијата и во тренинг центарот на Челзи.Договори со спонзори и самиот стремеж да се биде во врвот.
Единствена замерка е што не поднесува неуспех Абрамович и што не е толку упатен во фудбалот но тоа е цехот кој што треба да го плати секој менаџер кому му се дадени сите расположливи средства.
Пример Реал колку тренери смени во рок во последниве 10 години? 10 тренери? Клуб од рангот од Реал едноставно бара резултати и тоа е тоа.
Истото е со Челзи, ростер на играчи ненормален пари за трансфери има резултати се бараат.

Цела деценија како ЦСКА Лондон го уништува фудбалот, а овие новокомпонираниве навивачи слават? :cautious:

Да де, само Јунајтед можеше да купува скапи фудбалери, а сега неможе кого сака да земе зошто им бегаат по други клубови.

Одговори на прашањето, не бегај :)
Jaс никогаш не сум го напаѓал Ферги и кога ја утнувал тактиката и слично, како што некој го правеа тоа.
Јас ќе му дадам шанса на човекот, нема да плукам по него зошто знам дека ќе му треба време.
Е сега зборувам за период 2-3 години, зошто кога дојде Ферги бевме на многу ниско ниво и сега тоа е променето и не е истиот Јунајтед што беше пред 26 години. Затоа времето за адаптација на Мојс го скратив за пола од тоа што му требаше на Ферги.
Ама затоа пишав, времето ќе покаже, времето ќе докаже (y)

Jaс никогаш не сум го напаѓал Ферги и кога ја утнувал тактиката и слично, како што некој го правеа тоа.
Јас ќе му дадам шанса на човекот, нема да плукам по него зошто знам дека ќе му треба време.
Е сега зборувам за период 2-3 години, зошто кога дојде Ферги бевме на многу ниско ниво и сега тоа е променето и не е истиот Јунајтед што беше пред 26 години. Затоа времето за адаптација на Мојс го скратив за пола од тоа што му требаше на Ферги.
Ама затоа пишав, времето ќе покаже, времето ќе докаже (y)

Абе прашањето беше
п. с. Чомбе а ако утре не купи некој забулен од Катар зошто сакал/решил да си има свој тим, како ќе реагираш? :)

Да де, само Јунајтед можеше да купува скапи фудбалери, а сега неможе кого сака да земе зошто им бегаат по други клубови.

Јунајтед ги собирал своите пари на грбот на ретардирани и лоботомирани азиски фанови, не на грбот на чесните испокрадени руски работници. Огромна морална разлика. :D

Си одговори човекот. Пак ќе си навива за Јунајтед пошто Јунајтед е екипа со историја.
Пошто сите добро знаеме дека 5 сезони пред да дојде Роман во Челзи, Челзи заврши 17 со 1 бод повеќе од зоната за испаѓање и немаше видено ни Е од Европа.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 18:27 ---
Него мора едно големо :cuc: да направам за Фергусон. И во пензија пак ги врти медиумите како сака.
Наместо да зборат за тоа како Мојс денеска официјално стана менаџер на Јунајтед и да му ствараат притисок он успеа да ги натера да зборат за како тоа Роман е газда на Челзи за 10 години.
Вистински мајстор е дефинитивно.

Сензуален
Атрактивен
Фанатичен

:cuc:

Пошто сите добро знаеме дека 5 сезони пред да дојде Роман во Челзи, Челзи заврши 17 со 1 бод повеќе од зоната за испаѓање и немаше видено ни Е од Европа.

И оти 5 сезони по ред пред да дојде Абрамович сте биле 4-5 место значи дека сте биле...екипа од рангот на Арсенал..Јунајтед...Ливерпул? Лидс беа екипиште за вас.И мака ми е што така ги снајде.100 пати подобро ќе беше да ги земеше Лидс Абрамович,отколку Челзи.
И сега ако Тотенхем го земат шеици и го направат шампионски тим што?Па последните 5 сезони погледни ги...5 место секоја година. :pos:

И оти 5 сезони по ред пред да дојде Абрамович сте биле 4-5 место значи дека сте биле...екипа од рангот на Арсенал..Јунајтед...Ливерпул? Лидс беа екипиште за вас.И мака ми е што така ги снајде.100 пати подобро ќе беше да ги земеше Лидс Абрамович,отколку Челзи.
И сега ако Тотенхем го земат шеици и го направат шампионски тим што?Па последните 5 сезони погледни ги...5 место секоја година. :pos:

Лани беа 4, да се разбереме, се менуваат работите братко, Звезда некогаш била страв и трепет во Европа сега се бори да не банкротира, Челси бил 5 некогаш сега скоро секогаш се пред Арсенал и освојуваат трофеи, за разлика од Арсенал кој изиграва академија на Барселона и нема видено трофеј 7-8 години!

Да стварно види ги Тотенхем грев од екипа се, го имаат третиот најдобар играч во светот, имаат добар тим, се носат рамо до рамо со најголемите екипи во Европа и имаат играно 1/4 финале во ЛШ последен пат кога играа во ЛШ (кога играа Арсенал во овој дел од ЛШ ? )
Вештачка екипа се Тотенхем дефинитивно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom