Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
протестираше против како што ги нарече тој "летните набавки" на клуботMeне од цел пост, најмногу впечаток ми остави тоа во заградата. Оти после 3 недели?![]()
Ние имаме направено име и имиџ и без да не купи некој. Нас може да не купи некој за да се извлече од долгови, за друго не верувам![]()
Цела деценија како ЦСКА Лондон го уништува фудбалот, а овие новокомпонираниве навивачи слават?![]()
Jaс никогаш не сум го напаѓал Ферги и кога ја утнувал тактиката и слично, како што некој го правеа тоа.Одговори на прашањето, не бегај![]()
Jaс никогаш не сум го напаѓал Ферги и кога ја утнувал тактиката и слично, како што некој го правеа тоа.
Јас ќе му дадам шанса на човекот, нема да плукам по него зошто знам дека ќе му треба време.
Е сега зборувам за период 2-3 години, зошто кога дојде Ферги бевме на многу ниско ниво и сега тоа е променето и не е истиот Јунајтед што беше пред 26 години. Затоа времето за адаптација на Мојс го скратив за пола од тоа што му требаше на Ферги.
Ама затоа пишав, времето ќе покаже, времето ќе докаже![]()
п. с. Чомбе а ако утре не купи некој забулен од Катар зошто сакал/решил да си има свој тим, како ќе реагираш?![]()
Да де, само Јунајтед можеше да купува скапи фудбалери, а сега неможе кого сака да земе зошто им бегаат по други клубови.
Пошто сите добро знаеме дека 5 сезони пред да дојде Роман во Челзи, Челзи заврши 17 со 1 бод повеќе од зоната за испаѓање и немаше видено ни Е од Европа.
Прашањето е одговорено погоре, еве пак:Абе прашањето беше
И оти 5 сезони по ред пред да дојде Абрамович сте биле 4-5 место значи дека сте биле...екипа од рангот на Арсенал..Јунајтед...Ливерпул? Лидс беа екипиште за вас.И мака ми е што така ги снајде.100 пати подобро ќе беше да ги земеше Лидс Абрамович,отколку Челзи.
И сега ако Тотенхем го земат шеици и го направат шампионски тим што?Па последните 5 сезони погледни ги...5 место секоја година.![]()
Да стварно види ги Тотенхем грев од екипа се, го имаат третиот најдобар играч во светот, имаат добар тим, се носат рамо до рамо со најголемите екипи во Европа и имаат играно 1/4 финале во ЛШ последен пат кога играа во ЛШ (кога играа Арсенал во овој дел од ЛШ ? )И оти 5 сезони по ред пред да дојде Абрамович сте биле 4-5 место значи дека сте биле...екипа од рангот на Арсенал..Јунајтед...Ливерпул? Лидс беа екипиште за вас.И мака ми е што така ги снајде.100 пати подобро ќе беше да ги земеше Лидс Абрамович,отколку Челзи.
И сега ако Тотенхем го земат шеици и го направат шампионски тим што?Па последните 5 сезони погледни ги...5 место секоја година.![]()