- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.963
- Поени од реакции
- 9.594
Фала ти.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
инаку вториот се викал The crow
Фала ти.
Пробај со овие две серии:Дали некој памти една серија пред десетина години што идеше на А1, се дешава у некое америчко градче некаде 20тите +/- 10тина години, тој период некаде. Ми се чини така повеке ликови имаше, фамилии, имаше многу деца...децава стално идеа на едно како лизгалиште имаа заградено со дрвена ограда и машките деца стално носеа онакви старински качкети, е вакви
![]()
Ми се чини дека у амбиентот имаше стално некои сена, амбари, нешто као амишко општество беше
Серијата беше драма сигурен сум. И ептен добра музика имаше, таква некоја опуштачка.
Првата е, одма ја познав по тетката на третата слика
Something's Gotta Give?Филмот што го дават на МТВ сега, со Џек Николсон, како се вика ?
http://www.imdb.com/title/tt0088361/Некој филм српски, стар (од времето на Југославија) наводно се викал "Војници" и се работело како порано ги регрутирале војниците и ги пуштале по Југославија.
За татко ми е, повеќе инфо не му теквит.
Proveri da ne e nekoj del od Beastmasterеден филм како мал го гледав на телма мислам беше нешто како конан ми личеше главниот лик како варварин со долга коса мисам облечен со меч имаше уште 1 жена исто со меч дете и старец со нив ми текнува една сцена со 1 голем пајак се тепаше мажот,
на гугл барам movies with giant spiders ама ми дава само хорори овој беше како акција