Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.294
- Поени од реакции
- 21.378
и тоа си ги играат 2-1
Нема врска дали биле загрозени моментално или не, 20то коло е. До крај, и едните може титула да изгубаат, а и другите да отпаднат.Дефинитивно има соработка, само што не знаеш на која страна ке тргне овој пат, Национал се први со 10 бода разлика, а овие не се загрозени од испаѓање....
Поише ме влече кон 2-ка, ама на поситен влог...
Како ти стручначе виде дека не се загрозени од испаѓање?Дефинитивно има соработка, само што не знаеш на која страна ке тргне овој пат, Национал се први со 10 бода разлика, а овие не се загрозени од испаѓање....
Поише ме влече кон 2-ка, ама на поситен влог...
Како ти стручначе виде дека не се загрозени од испаѓање?
Просветлиме, оти изгледа не ја разбирам јас табелава а ти ја разбираш
Ајде искажи се тапчо,не туку ми глуми сезнајко.Како тоа не се загрозени од испаѓање.
Постов погоре ти е закон.Ме уби
А типот ти е добар, сега поубаво ја разгледав ситуацијата....Нема врска дали биле загрозени моментално или не, 20то коло е. До крај, и едните може титула да изгубаат, а и другите да отпаднат.
Мене на 1 ме влече повеќе, евентуално 1X (@ 1.80) во комбинација со Бразил.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 12:49 ---
Што е подобро, Бразил 1 (кец) или Бразил 2+? Ист коефициент имаат двете, по 1.60.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 13:05 ---
http://www.football-italia.net/35567/pirlo-and-de-rossi-miss-brazil
Е како де?
Но, ајде, затоа што си грд, ке ти дадам hint....
На кое 4-то место заврши Сол лани?
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 19:24 ---
А типот ти е добар, сега поубаво ја разгледав ситуацијата....
Ајде пошто сум грд смешен еден низаеден , кажи ми кои три последни испагаат во лигава.И кој бега само 2 бода кажи ми грдан еден
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 02:55 ---
поглупаво дете ако има од тебе курот да ми падни.И јас сум зел со 17 годишни се објаснувам.Секако ти 120000019031920 си во + од спортскава.Јас кутриот со тебе зедов да се докажувам
4 пати ти кажувам, 14.5 години имам, нели ме прашуваше по ПП...
Сеа треба заебан дасе почуствувам од оваа мислава што е напиша ?