Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Bet365 е ОК, но Bwin не стави на црна листа. Никој не не сака, изгледа многу расипан народ сме. :)
Штом е ок, зашто не можам да пристапам од ниту еден македонски компјутер на официјалната страница на бет365 веќе 3 дена ?

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
do kolku raboti kopacka denes ?? hitno mi e!!!!!!!

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.729
Штом е ок, зашто не можам да пристапам од ниту еден македонски компјутер на официјалната страница на бет365 веќе 3 дена ?
Неможеш страницата да ја отвориш или неможеш да се логираш? Ако неможеш да се логираш, веројатно баниран ти е акаунтот. Ако неможеш да ја отвориш страницата, можно IP адресата да е банирана или одреден IP range, а можно е и проблем со компјутерот да имаш, или интернет провајдерот недозволува коцкање т.е да ја користиш Bet365... милион причини може да се најдат другар..
Еве сега ја отворив кај мене, се' си е ОК.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Неможеш страницата да ја отвориш или неможеш да се логираш? Ако неможеш да се логираш, веројатно баниран ти е акаунтот. Ако неможеш да ја отвориш страницата, можно IP адресата да е банирана или одреден IP range, а можно е и проблем со компјутерот да имаш, или интернет провајдерот недозволува коцкање т.е да ја користиш Bet365... милион причини може да се најдат другар..
Еве сега ја отворив кај мене, се' си е ОК.
Не можам да ја отворам страната(и сигурно не е бан, пробав од повеќе места и не успеав), инаку чив интернет користиш ?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.729
Не можам да ја отворам страната(и сигурно не е бан, пробав од повеќе места и не успеав), инаку чив интернет користиш ?
Од локален кабелски оператор. Како мислиш од повеќе места? По повеќе различни компјутери (пр. од кај другар, од интернет кафе...) или?

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Од локален кабелски оператор. Како мислиш од повеќе места? По повеќе различни компјутери (пр. од кај другар, од интернет кафе...) или?
Да повеќе различни компјутери...

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.729
Да повеќе различни компјутери...
Епа ако се и тие на ист интернет провајдер, до провајдерот е проблемот. А ако сите сте на различен провајдер, а го имате истиот проблем, за во гинис сте.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Епа ако се и тие на ист интернет провајдер, до провајдерот е проблемот. А ако сите сте на различен провајдер, а го имате истиот проблем, за во гинис сте.
Се работи за Blizoo i T-home..

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Ова работи ... фишер некој да не е случаjно?

Slobodno mozes da ja koristis ... pisav vo temata online oblozuvanje ama aj i tuka,problemot e kaj bugarite,preku niv odime nadvor a na niv od pred nekoj den im e zabraneto da se kladat online i online kladilnicite se staveni na blacklist do koga i kako ke go imame problemov neznaea i ovie od telekom.

Kajgana Shop

На врв Bottom