Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Mamadou Samassa_ Reports Scout Report.png

Голман-играч :D Target Man може да игра напред.

Малце трипа играва. Во backroom advice еден од тренерите ми вика потребен ми е уште 1 поен за сигурен опстанок, а јас сум во зоната за испаѓање и клубот пред мене ми бега 5 поени :facepalm: Следна утакмица тепам, глеам у backroom advice пак истиот тренер истото ми го вика :tapp:

Имаш наркоманче од тренер :P

Erik Lamela_ History Career Stats.png
Овие се стварно забегани .. колку што знам Ламела е Аргентинец не Шпанец , а плус нема играно во шпанска лига па да му дадат шпанско државјанство...

Овие се стварно забегани .. колку што знам Ламела е Аргентинец не Шпанец , а плус нема играно во шпанска лига па да му дадат шпанско државјанство...

Нема потреба да игра во Шпанија за да земе државјанство. Можеби некој од родителите му е од Шпанија.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rik-lamela/profil/spieler_111630.html

Како бе да му забранам на овој Ханданович да истрчува.. до сега 2 гола има примено од центар, нон стоп е надвор од шеснаесетник племе му ебам. :mad:

Како бе да му забранам на овој Ханданович да истрчува.. до сега 2 гола има примено од центар, нон стоп е надвор од шеснаесетник племе му ебам. :mad:
Продај го и купи си друг голман :D
бтв изгубив 4-0 од Шпанија во купот на конфедерации во групната фаза ама во финале ги тепав на пенали видете последниот кој го промарши за нив . :DColombia v Spain_ Overview Overview.png

КОНЕЧНОООО :vozbud:

LIV QPR.png

Моментов го чекам 3 години, со Sunday-League менаџер да се пробијам и да ме побара Ливерпул! :)

Следен чекор Реал да ме побара, а? :P

Добар играч за Мак лига ?
По можност да сака да дојде :pos:

Leverkusen_ Transfers History-2.png
Трансфери од новата сезона .. овие што се над 15м+ продадениве беа со по една година до крај на договорот и не сакаа да го продолжат па заработив нешто од нив :P

Прегледај го приврзокот 66506
Трансфери од новата сезона .. овие што се над 15м+ продадениве беа со по една година до крај на договорот и не сакаа да го продолжат па заработив нешто од нив :P
Боље од Венгер си :) што e работава со Жесус од Интер што е на фрее, нели се важи за талент во играва?

Леле составооооов :eek:

Liverpool_ Tactics Overview.png

Има многу работа у пм, 18то место на табела господеее... буквално нема лев бек у тимов и крило шо игра со лева нога ко шо ми треба. Деструктивци колку сакаш, од моменталниов состав само 36-годишниот Реина заедно со Ален и Борини кои се развиле у топ играчи останале. Среќа имам над 20 милиони за засилување, ваљда ќе напраам нешто зимава. И добри регени имаат, али составов комплетно крш е у пм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom