P
PewDiePie
Гостин
Џакерини,Барзаљи,Бонучи
Кај си тргнала црна Италијо со овие во прв тим.
Ајде најди замена за овие двајцаЏакерини,Барзаљи,Бонучи
Нема,тоа е поголемата трагедијаАјде најди замена за овие двајца
Druze iskreno bonucci shto si ima kiksovi si ima, soliden e okej e za u italija monentalno, ne deka e cannavaro, nesta, ili kako maldini ali okej si e. baska i dobar tandem se so chiellini. Realno momentalno u svet i nema nesto premnogu jaki defanzivci ko sto imalo nekad. A za barzagli i ja neznam shto kur bara u reprezentacija prv tim plus .... Neznam zasto cannavaro od napoli ne go vikaat za ispomos, iskreno bolje mi e od barzagli,astori ... my honest opinion.Нема,тоа е поголемата трагедија
Со овие Италија стигна до финале.Ај за Бонучи претходните години правеше киксови ама сеа многу напредна под водство на Конте а за Барзаљи no comment.Џакерини,Барзаљи,Бонучи
требале запата јепес подитно да им азвадат италијанско државјанство пошто играат за милан они се најакиАбе какви барзаљи какви бонучи не се заебавајте.......некогаш Неста-Канаваро и Малдини сега Бонучи,Барзаљи и Абате.
А Џакерини па
Џак е шампион на Италија. Многу мина го потценваја али тој со работа си ги побива сите критичари. Вие шо сакате зборајте.Џак бил добар играч... Шиљо го возеле лесно.... што све не ќе прочиташ....
навивам.ocigledno za juve navivas... all round igrac so ubistven dribling . hahahahaha. Ne zaebavaj.Ne znaci ako moze da igra 5 pozicii deka e korisen i deka treba da e povikan.
Ostaj toa gilardino kakva sezona imal, ednostavno covekot ne e kompleten, osvaldo e 5 pati poopasen i moze sam da si kreira sansa, na gila treba da mu mestat na tacna za da dojde do gol pozicija(koja e prasanje dali kje ja isjoristi), a italijanive nemaat koj znae kakva kreativna sredina.
A za de sciglio te molam bez hejtanje, abate kenjaj go kolku sakas, ama detevo NE! odamna ne sum videl nekoj mladic u milan shto so takva posvetenost i srce igra na teren.
I nigde ne rekov maggio da se trga.
Џакерини,Барзаљи,Бонучи
Има, Бонера, Антонини и ЅакардоНема,тоа е поголемата трагедија